EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Inspiratie

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la figurat. In continuare, am adunat la un loc ganduri despre ce le face atat de importante, precum si fotografii cu surse de inspiratie pentru propria casa. Am mai spus asta si cu alte ocazii, plantele in ghiveci sunt colocatarele mele de cand ma stiu. In copilarie, datorita pasiunii si priceperii mamei de a le ingriji. Mai tarziu, datorita puterii lor de adaptare la toate stangaciile mele. Nu au rezistat toate pana am gasit eu echilibrul intre prea multa si prea putina apa, dar nu sunt chiar putine cele cu care convietuiesc de cand am venit la Bucuresti si mi-am asumat o astfel de responsabilitate. De doua decenii. E reconfortant sa le privesc. Ma bucur cand le apare cate o frunza noua. Cand infloresc, nici nu mai zic… e foc de artificii in mintea mea. Daca m-ai fi intrebat anul trecut de ce cred ca au acest efect, e posibil sa fi luat in considerare ca raspuns faptul ca le asociez cu perioada fara prea multe griji a copilariei. Doar ca, intre timp, am aflat mai multe despre conceptul de biofilie, care, fara sa invalideze primul meu gand, mi-a oferit o perspectiva mai ampla asupra acestui subiect si a mai adaugat cuvinte la raspuns. Foto: DESIGNECOLOGIST / Unsplash Biofilia, in traducere dragostea ...

Inapoi Inainte
When It Rains
Street Style
Autor: Ioana Lovin

When It Rains

Ce faci cand vremea imbraca orasul intr-un voal gri? Te asortezi cu atmosfera creata de ea sau o folosesti, mai degraba, ca pe un fundal potrivit pentru tinute creative?

Mie vremea ploioasa imi afecteaza starea de spirit si, nu de putine ori, simt ca functionez pe “low battery mode”. Inevitabil, asta se reflecta si in stilul vestimentar. Raportul obisnuit dintre estetica si functionalitate se modifica… bineinteles, in defavoarea primei componente. Parca tot ce mai conteaza e comoditatea. In astfel de situatii, apelez la “uniformele mele” de zi cu zi.

Asa sunt eu, dar exista, din fericire, si alte atitudini fata de vestimentatie si ploaie. Fie ca ma inspira sau chiar ma molipsesc cateodata cu creativitatea si jovialitatea lor, fie ca doar imi bucura privirea, acestea imi mai adauga cateva procente de energie. M-am gandit la asta datorita tinutelor de Street Style vazute la Saptamana Modei de la Copenhaga, eveniment desfasurat la inceput de februarie.

In fotografii, orasul este invaluit in griul mentionat de mine la inceput, dar parca acesta nu face altceva decat sa evidentieze tinutele. Multe dintre ele, niste exercitii inedite de mix & match.

Grece Ghanem / Sursa foto: Hepta.ro

Imane Asry / Sursa foto: Hepta.ro

Justyna Czerniak / Sursa foto: Hepta.ro

Lea Naumann / Sursa foto: Hepta.ro

Nina Sandbech / Sursa foto: Hepta.ro

Renia Jaz/ Sursa foto: Hepta.ro

Sophie S.S. / Sursa foto: Hepta.ro

Tine Andrea Lauvli / Sursa foto: Hepta.ro

Trine Kjaer / Sursa foto: Hepta.ro

Zahra Omarji / Sursa foto: Hepta.ro

Sursa fotografie principala: Hepta.ro / In imagine: Tine Andrea si Darja Barannik

PUBLISHED ON 09.02.2022

more in Newsroom