INSPIRATIE

5 trenduri in coafura pentru...

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus…

RED CARPET

Elle Fanning @ Deschiderea Festivalului...

Elle Fanning si-a facut aparitia la ceremonia de deschidere a Festivalului…

HOT TREND

Ce accesorii pentru par sunt...

Accesoriile pentru par reprezinta o modalitate la indemana de a schimba…

RED CARPET

Tinute spectaculoase de la Met...

Camp: Notes on Fashion este expozitia conceputa, pentru aceasta primavara, de…

TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

ARTA & DESIGN

CONIFERA, o instalatie printata 3D...

CONIFERA este o instalatie de mari dimensiuni, printata 3D din lemn…

INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

Arta & Design

O micro-gradina intr-o lampa de teracota

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si pentru plantele de apartament, atat separat, cat si impreuna, atunci cand am aflat despre diferite proiecte de design care imbina ambele componente intr-un singur produs. Un 2 in 1 este si lampa - germinator conceputa de Caterina Vianna si Ferran Gesa, fondatorii Benditas Studio. Numita Brot, ea nu este creata, insa, pentru a gazdui plante strict ornamentale, ci vlastari comestibili, buni de adaugat in salate si nu numai. Mi-i amintesc din diverse retete pe cei de floarea soarelui, ridiche rosie, broccoli sau mazare, insa toate tipurile de vlastari folositi in bucatarie reprezinta o sursa importanta de nutrienti pentru organism. Conform Benditas Studio, "brot" inseamna in catalana "vlastar", iar lumina emanata de lampa din teracota contribuie nu doar la o ambianta placuta in incaperea in care sta suspendata, ci si la buna crestere a semintelor plantate in recipientul din otel inoxidabil, aflat in interior. Pentru cei doi designeri, lampa reprezinta un dialog intre mancare si mobilier, un dialog pe care isi propun sa-l dezvolte in continuare, prin proiectele lor. Deloc intamplator, descrierea activitatii studio-ului lansat de ei, anul acesta, in Barcelona este "furniture for food". In februarie 2019, Br...

Inapoi Inainte

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE (“Politica”)

Va multumim pentru accesarea site-ului www.petocuri.ro (denumit in cele urmeaza “Site-ul”)

In Romania, datele cu caracter personal sunt protejate conform Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (denumit in continuare “GDPR”, “Regulamentul”).

INNOVATY PRODUCTION S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Praga, Nr.3, Cod Postal 011801, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7108/2007, cod de inregistrare fiscala (CIF): RO21528492, , (“Societatea”), in calitate de operator de date, prin prezenta Politica de confidentialitate va pune la dispozitie informatii pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal.

Societatea, prin politicile adoptate, inclusiv prin regulamentele interne, subliniaza importanta protejarii datelor personale, se va asigura ca va respecta drepturile persoanelor vizate in temeiul GDPR si va depune toate eforturile pentru ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate cu respectarea cerintelor GDPR.

Acesta Politica are rolul de a va informa in mod adecvat cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra in contextul utilizarii serviciilor Site-ului.

Daca dumneavoastra aveti sub varsta de 16 ani, va rugam sa nu ne furnizati date cu caracter personal.

  1. Categorii de date cu caracter personal prelucrate (Ce informatii colectam despre dumneavoastra).

Colectam si prelucram datele dumneavoastra atunci cand interactionati cu Societatea prin intermediul Site-ului, respectiv informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularului de abonare sau a formularului de contact de pe Site.

Datele cu caracter personal pe care le colectam si ulterior prelucram sunt: [nume] [adresa de email] si, in cazul castigatorilor concursurilor noastre, [nume] [adresa de email] [adresa de domiciliu si numarul de telefon], astfel incat sa putem realiza livrarea premiilor.

  1. Scopul Prelucrarii (Motivul pentru care va prelucram datele).

Prin acceptarea acestei Politici va exprimati acordul pentru includerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza de date a Societatii.

Scopul pentru care va vom prelucra datele cu caracter personal este marketing-ul direct. Astfel, veti fi tinuti la curent cu mesaje informative din partea noastra, va vom transmite informatii cu privire la produsele noastre, promotii si va vom transmite oferte de bunuri si servicii comercializate de partenerii nostri. Mesajele informative si ofertele de bunuri si servicii va vor fi transmise prin e-mail, sub forma de Newsletter.

Datele dumneavoastra cu caracter personal au fost obtinute in mod direct de la dumneavoastra atunci cand va abonati pe Site-ul nostru, cand participati la un concurs/promotie pe Site-ul nostru sau cand ne contactati prin formularul de contact de pe Site.

In anumite situatii, Societatea va organiza concursuri prin intermediul Site-ului si va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal cu scopul de a va livra premiile si de a promova rezultatul concursului. In aceste situatii, va dati acordul ca, in cazul in care veti fi declarat castigator al unui asemenea concurs, sa fie facute publice numele, imaginea dumneavoastra si premiul castigat si sa fie folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Societatii.

Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru incorectitudinea datelor pe care le-ati furnizat, lipsa actualizarii acestora si/sau neglijenta dumneavoastra referitoare la securitatea datelor, respectiv a corespondentei transmise prin intermediul emailului/postei si/sau mesajelor de tip SMS si nu poate fi trasa la raspundere in situatia in care terte persoane au intrat in posesia datelor dumneavoastra.

  1. Drepturi (Drepturile de care beneficiati conform GDPR).

Conform Regulamentului, va bucurati de urmatoarele drepturi referitoare la prelucrarea datelor personale:

  • Dreptul privind accesul la datele colectate. In situatia in care datele cu caracter personal ale dumneavoastra sunt prelucrate de Societate va vom oferi acces la datele respective si la o serie de informații potrivit GDPR. Va vom transmite daca ne veti solicita o copie a datelor dumneavoastra care fac obiectul prelucrarii;
  • Dreptul la rectificare. Aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit, rectificarea datele dumeavoastra inexacte, avand in acelasi timp dreptul de a obtine completarea datelor dumneavoastra care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare;
  • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”). Aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea datelor dumneavoastra daca se aplica unul dintre motivele prevazute de GDPR.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Aveti dreptul de a obtine din partea Societatii restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra;
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveti dreptul de a primi din partea Societatii datele dumneavoastra pe care ni le-ati furnizat si dreptul de a ne solicita, in masura in care este posibil din punct de vedere tehnic, sa va transmitem datele catre alt operator de date cu caracter personal;

Drepturile de care va bucurati pot fi exercitate, in conditiile Regulamentului, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise prin posta la adresa Societatii din preambul sau pe adresa de e-mail a Societatii (newsletter@petocuri.ro), cerere la care va vom raspunde in termenul prevazut de GDPR. Pentru a raspunde unei asemenea cereri va trebui sa va dovediti identitatea si sa ne oferiti orice alte detalii care sa ne ajute sa raspundem cererii dumneavoastra.

Dorim sa va informam ca in baza prevederilor legale, avem posibilitatea de a va refuza justificat solicitarile abuzive si/sau anumite solicitari care nu se incadreaza in limitele prevazute de normele in vigoare si totodata ca avem dreptul de a percepe o taxa rezonabila si proportionala cu cererea dumneavoastra.

In situatia in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra nu este efectuata cu respectarea tuturor cerintelor impuse de Regulament va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (denumita in continuare “ANSPDCP”) – www.dataprotection.ro si/sau instantelor competente.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate de Societate pe baza consimtamantului dumneavoastra atunci cand ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, veti putea sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin intermediul adresei de e-mail newsletter@petocuri.ro sau in orice alta modalitate pusa la dispozitie (inclusiv folosirea comenzii de UNSUBSCRIBE din cadrul newsletterului primit de dumneavoastra). Cu toate acestea, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari care a avut loc inainte de retragerea acestuia.

In situatia concursurilor/loteriilor publicitare, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate atat in baza prevederilor legale, inclusiv cele cu privire la loteriile publicitare, cat si pentru executarea acordului dintre noi cu privire la termenii si conditiile concursului.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe teritoriul Romaniei si/sau al Uniunii Europene, cu respectarea cerintelor Regulamentului. Cu toate acestea este posibil ca anumite informatii sa fie colectate de terte parti prin intermediul fisierelor de tip cookie – pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica privind fisierele de tip cookie aflat aici, sau prin intermediul functiilor de comunicare sociala descrise la Art. 8 de mai jos.

  1. Transferul Datelor catre terti.

Datele dumneavoastra colectate si prelucrate de catre Societate nu vor fi vandute catre terte parti. Datele cu caracter personal pot fi comunicate furnizorilor-colaboratori imputerniciti ai Societatii care prelucreaza datele in scopul pentru care acestea au fost colectate si conform instructiunilor Societatii. Categoriile de imputerniciti care prelucreaza date in numele Societatii pot fi, cu titlu de exemplu, dar fara a ne limita la: furnizori de servicii de suport IT, furnizori de servicii de securitate IT, funizori de servicii de analiza si de motoare de cautare care ne ajuta la imbunatatirea si optimizarea Site-ului nostru, furnizori de servicii de curierat.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile aplicabile sau daca este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a conditiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime in conformitate cu legile aplicabile.

Societatea ar putea partaja date cu caracter personal cu alte terte parti in contextul anumitor tipuri de tranzactii, inclusiv in contextul tranzactiilor care implica o schimbare a controlului asupra Societatii, vanzarea substantiala a tuturor activelor sale sau restructurari comerciale.

Societatea va efectua evaluari prealabile adecvate in selectarea tertilor furnizori de servicii si va impune acestora sa mentina masuri de securitate tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal si pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instructiunilor Societatii.

  1. Securitatea datelor.

Societatea va pastra datele dumneavoastra pe serverele noastre si pe servere gazduite de terte parti (inclusiv serviciilor de cloud ale tertelor parti cloud – ”cloud-based services”). Folosim masuri tehnice si organizatorice adecvate, menite sa va protejeze datele cu caracter personal si sa impiedice accesul neautorizat. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigura. Desi vom face tot posibilul pentru a va proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastra transmise pe Site-ul nostru. Orice transmisie se face pe propriul dumneavoastra risc si Societatea nu va fi responsabila pentru prejudiciile pe care le veti putea suferi dumneavoastra sau alta persoana ca rezultat al interceptiei neautorizate in cadrul utilizarii acestui Site. Dupa ce primim datele dumneavoastra, vom folosi proceduri stricte si caracteristici de securitate pentru a incerca sa impiedicam accesul neautorizat.

  1. Confidentialitatea datelor minorilor.

Societatea nu colecteaza cu buna stiinta pe Site-ul sau date cu caracter personal de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat Societatii datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat Societatea. In cazul in care Societatea descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, Societatea va distruge aceste informatii de pe sistemele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre Societate a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

  1. Cookies si functii de comunicare sociala.

Site-ul nostru utilizeaza fisiere de tip Cookie. Pentru informatii detaliate despre acest tip de fisiere va rugam sa consultati Politica privind fisierele de tip cookie aflata aici.

Site-ul nostru poate include si functii de comunicare sociala, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest. Aceste functii pot colecta informatii despre dumneavoastra, cum ar fi adresa IP si website-urile pe care le vizitați, si pot seta un fisier de tip cookie pentru a ii permite sa functioneze corect. Prelucrarea acestor informatii prin intermediul interactiunilor cu aceste caracteristici este guvernata de politica de informare/politica privind confidentialitatea a companiei care le furnizeaza.

  1. Durata de prelucrare (Durata de pastrare si prelucrare a datelor dumneavoastra).

Compania va prelucra si va procesa datele dumneavoastra pentru o perioada care nu va depasi perioada necesara indeplinirii scopului in care sunt prelucrate datele.

Astfel, daca va veti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor, Societatea va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra. In astfel de cazuri, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective in scopurile relevante, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal si/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal in scopul exercitarii drepturilor noastre legitime.

  1. Clauze finale.

Putem actualiza aceasta Politica periodic in functie de modificarile si completarile legislative aplicabile, pe masura ce serviciile pe care le asiguram prin intermediul Site-ului se modifica, precum si in functie de nivelul de dezvoltare tehnologica. In aceste situatii va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Site. In cazul in care ne-ati furnizat datele dumneavoastra de contact si ne-ati autorizat sa va contactam, va vom anunta daca modificam aceasta Politica.
Va rugam sa consultati aceasta Politica periodic pentru orice modificari.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri referitoare la prelucrarea datele dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept, va rugam sa va adresati Societatii la adresa de e-mail: newsletter@petocuri.ro sau puteti transmite o scrisoare la adresa Societatii din preambul.

Va rugam sa nu divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat) sau informatii legate de cazierul penal atunci cand ne contactati.