INSPIRATIE

Stylingul, mereu in schimbare

Stylingul in moda evolueaza in permanenta si, odata cu asta, regulile…

RED CARPET

Met Gala 2014. Dress code:...

Lumea basmelor s-a mutat pentru o seara pe covorul rosu de…

EDITOR'S CHOICE

Comète, un nou parfum in...

Comète de la CHANEL demonstreaza ca un parfum poate fi purtat…

AMINTIRI

Moda anilor ’90, din copilarie...

Moda anilor ’90 a revenit in trend de cateva sezoane si…

ARTA & DESIGN

Reinterpretari efemere ale clasicelor chioscuri...

Chioscurile de ziare reprezentau odata un prim popas al diminetilor din…

HOT TREND

Inspiratie in machiaj pentru primavara-vara...

Ochii conturati cu tus negru si buzele evidentiate cu ruj rosu…

STREET STYLE

Primavara denimului

As numi primavara anotimp al stilului. Temperaturile ei ingradesc cel mai…

Inspiratie

Dries Van Noten fara Dries Van Noten

Dries Van Noten se retrage de la conducerea casei de moda care ii poarta numele de aproape 40 de ani. El lasa astfel loc tinerelor talente sa duca mai departe povestea brandului DVN. Inca nu s-a anuntat cine va ocupa acest loc in perioada urmatoare, dar prezentul DVN vine ca o promisiune ca se va alatura caselor de moda care au trecut cu bine printr-o schimbare asemanatoare. "Sunt trist, dar, in acelasi timp, fericit, sa va anunt ca ma voi retrage la sfarsitul lui iunie," mentioneaza el in scrisoarea publicata in social media, pe 19 martie. Desi ii inteleg pe deplin nevoia de a se dedica lucrurilor pentru care nu a avut timp, vestea m-a intristat si pe mine. Sursa: Puig  Dries Van Noten e unul dintre designerii mei preferati. Sunt ani de cand rezonez nu doar cu viziunea lui artistica, ci si cu el ca om. L-am cunoscut prin intermediul colectiilor vestimentare, prin cum a ales sa le prezinte la Saptamana Modei. L-am cunoscut prin interviurile urmarite de-a lungul timpului, prin pasiunea lui pentru natura si gradinarit - o eterna sursa de inspiratie, prin cum vorbeste despre oamenii din viata lui si cum vorbesc ceilalti despre el. L-am cunoscut prin modul in care isi alege imprimeurile si cuvintele. Cum si cat sa puna. Cum si cat sa spuna. Dries Van Noten toamna-ia...

Inapoi Inainte

Info + Termeni si conditii

Va multumim pentru accesarea site-ului www.petocuri.ro (denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”).

Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate. Serviciile pe care acest Site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamintul parintilor de a utiliza Site-ul.

Toate drepturile asupra acestui Site apartin INNOVATY PRODUCTION S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Praga, Nr.3, Cod Postal 011801, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7108/2007, cod de inregistrare fiscala (CIF): RO21528492, (“Societatea“).

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Site-ului fara notificare prealabila, orice modificare producand efecte incepand cu momentul postarii pe acest Site. Accesand legatura “termeni si conditii” puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, indiferent de motiv si fara nici o notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.

Limite ale utilizarii Site-ului

Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati:

a) sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) sa nu permiteti sau sa nu autorizati vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare;

c) sa nu desfasurati si sa nu permiteti desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie, fie si ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Societatea nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 Declinarea responsabilitatii

Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor produselor respective in Romania. Din acest motiv, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate prin intermediul Site-ului, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi fata de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a produselor afisate.

Contributii la Site

Societatea nu revendica proprietatea asupra nici unui Continut pe care-l trimiteti Site-ului (“Contributie“); totusi, Societatea are dreptul de a elimina orice Contributie care incalca prezentii termeni si conditii de utilizare a Siteului sau care este ofensatoare intr-un alt mod, conform unei determinari unic realizate de Societate. Prin trimiterea Contributiei in vederea includerii in Site, indicati si garantati ca dispuneti de toate permisiunile necesare pentru a acorda licenta care urmeaza catre Societate.

Prin aceasta, acordati Societatii si succesorilor sai o licenta globala, non-exclusiva, fara plata de redevente, transferabila si sublicentiabila de a utiliza, copia, distribui, transmite, pregati opere derivate din, prezenta in public, interpreta in public aceasta Contributie pe, prin intermediul sau in legatura cu serviciul, in orice formate media si prin orice canale media, inclusiv, dar fara a se limita la promovarea si redistribuirea unei parti a serviciului (si a operelor sale derivate). Aceasta licenta acordata de dumneavoastra inceteaza atunci cand dumneavoastra sau Societatea elimina Contributia dumneavoastra din Site. Contributia dumneavoastra poate fi transmisă prin diferite retele si modificata astfel incat sa se conformeze si sa se adapteze la cerintele tehnice.

Orice material, informatie sau idee pe care o transmiteti catre Societate, prin orice mijloc, poate fi diseminata sau utilizata de catre Societate sau de filialele acesteia fara compensatii sau raspundere fata de dumneavoastra, indiferent de scop, inclusiv, dar fara a se limita la dezvoltarea, producerea si comercializarea produselor. Totusi, aceasta prevedere nu se aplica informatiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidentialitate.

Reclamarea incalcarii drepturilor de autor

Daca credeti ca opera dumneavoastra (in forma inclusa in Site) a fost copiata, prezentata sau distribuita intr-un mod care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa notificati aceasta agentului pentru drepturi de autor al Societatii.

O notificare privind incalcarea reclamata trebuie sa se constituie intr-o comunicare scrisa, asa cum este descris in continuare, si trebuie sa contina in buna masura toate elementele urmatoare: (a) o semnatură fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele posesorului interesului privind drepturile de autor care se presupune ca au fost incalcate; (b) o descriere a operei/operelor protejata(e) de atare drepturi de autor si o identificare a materialului prin care se reclama incalcarea drepturilor respective; (c) o descriere a numelui exact al operei prin care se incalca drepturile de autor si a locatiei acesteia in cadrul serviciului; (d) informatii suficiente pentru a permite Societatii sa va contacteze, precum adresa fizica, numar de telefon si adresa de e-mail; (e) declaratie prin care aratati ca aveti convingerea de buna credinta ca utilizarea materialului identificat in maniera fata de care se face reclamatia nu este autorizata de posesorul dreptului de autor, de agentul sau sau de lege; (f) o declaratie prin care aratati ca informatiile cuprinse in notificare sunt exacte si ca, sub pedeapsa sperjurului, sunteti autorizat sa actionati in numele posesorului dreptului de autor.

Agentul pentru drepturi de autor al Societatii poate fi contactat printr-o solicitare scrisa pe adresa Societatii.

Agentul pentru drepturile de autor va raspunde la orice forma de reclamatii privind o presupusa incalcare a drepturilor de autor.

Declaratie de non-garantie

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Site-ul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ si “in forma disponibila” si in masura maxim admisibila permisa de lege. Societatea nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Site-ului si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Serviciului sau la continutul oricaror website-uri cu legaturi cu Site-ul. Societatea nu garanteaza, nu-si insuseste, si nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama prin intermediul Site-ului sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, si Societatea nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.

Limitarea raspunderii

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca Societatea nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca Societatea a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) costul procurarii de servicii substitut rezultate din orice servicii obtinute prin intermediul Site-ului sau de la acesta; (c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra; (d) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Site-ul; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului; (g) orice defecte de program, virusi, „cai troieni“ sau entitati similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind Site-ul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica. In eventualitatea in care aceasta limitare a raspunderii va fi considerata, indiferent de motiv, inaplicabila sau neexecutorie, sunteti de acord ca raspunderea totala a Societatii sa nu depasească suma de cincizeci (50) euro.

Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea acestor termeni si conditii de catre dumneavoastra.

Declaraţie de renuntare şi indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a acestor termeni si conditii nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile acestor termeni si conditii, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale termenilor si conditiilor raman valabile si in vigoare.

Legislatia in vigoare

Acesti termeni si conditii de accesare si navigare prin intermendiul Site-ului vor fi guvernati de si interpretati in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Societatii in temeiul acestor termeni si conditii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, mun. Bucuresti, si orice actiune intentata de Societate impotriva dumneavoastra in temeiul acestor termeni si conditii va fi prezentata, la alegerea Societatii, instantelor din Bucuresti sau instantelor competente din jurisdictia in care domiciliati.

Statutul limitarilor

Sunteti de acord ca, indiferent de orice statut sau lege contrara, orice plangere sau actiune derivata din sau corelata cu utilizarea Site-ului trebuie depuse in termen de un (1) an dupa aparitia plangerii sau actiunii, sau vor fi supuse prescriptiei.

Cesionare

Toate drepturile asupra acestui Site si drepturile si licentele pe care le implica pot fi cesionate sau transferate de catre Societate fara restrictii.

Comentarii/Cereri

Daca aveti orice comentarii sau cereri privind acesti termeni si conditii sau Site-ul, va rugam sa ne contactati in scris, la adresa prevazuta in preambul.

Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Toate informatiile expuse, transmise sau continute pe Site, inclusiv dar nelimitandu-se la, meniuri, articole, texte, fotografii, ilustratii, muzica, clipuri audio si video, marci comert, etc., sunt protejate de legile dreptului de autor si de proprietate intelectuala. Toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la materialele postate pe Site sunt detinute de catre Societate, de partenerii si de furnizorii acesteia. Puteti utiliza copii, distribui si transmite continutul Site-ului numai in masura in care aceasta se face ca parte a folosirii datelor personale ale utilizatorului Site-ului.

Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.