EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Vedetele la redeschiderea Galeriei Designerilor Romani

Vedetele la redeschiderea Galeriei Designerilor Romani

Designerii autohtoni au de acum un nou spatiu destinat creatiilor ce le poarta semnatura: Galeria Designerilor Romani. Redeschiderea magazinului din COCOR a fost celebrata, pe 10 aprilie, in cadrul unui cocktail la care au participat peste 150 de persoane: vedete de televiziune, designeri, stilisti, jurnalisti si prieteni pasionati de moda.

Situata pe o suprafata de 500 de metri, la etajul doi, Galeria Designerilor Romani reprezinta singurul magazin multibrand care reuneste sub aceeasi umbrela colectiile celor mai importanti designeri de la noi. Andra Andreescu, Alexandra Calafeteanu, Adelina Ivan, Anca & Silvia Negulescu, Anca Radulescu, www.Andreea Raicu.ro by PNK Casual, Andreea Visescu, Agnes Toma, Bold, Casual Monday, Cathias Edeline, Clara Rotescu, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Cristina Nichita, Dana Paun, Deea Buzdugan, Elena Perseil, Kinga Varga, Lavinia Nistor, Laura Olteanu, Lena Criveanu, Mandra Chic, Mihai Albu, Mirela Diaconu, Molecule F, Murmur, Norina Stoica, PNK Casual, Rhea Costa, Simona Semen, Stefan Burdea, Stefan Musca, Stefania Caragea, Stephan Pelger, Studio Cabal sunt numele ale caror creatii se regasesc aici.

Galeria Designerilor Romani este un proiect extrem de important pentru noi, mai ales ca e o directie fireasca pe care un magazin romanesc, asa cum este magazinul Cocor e normal sa o urmeze. Noutatea cu care Galeria Designerilor Romani vine incepand cu aceasta seara consta in faptul ca unele colectii ale designerilor sunt realizate exclusiv pentru noi, un lucru cu care ne mandrim foarte mult” a declarat Catalina Toaxen, Director de Expansiune si Repozitionare Cocor.

In cadrul evenimentului de relansare, manechine imbracate in tinute special alese de designeri au defilat printre invitati pentru a promova noile colectii. Designul magazinului a fost conturat de Mihai Albu si concretizat de catre arhitectul Omid Ghannadi, care s-a ocupat de intregul concept. Spatiul are un stil minimalist, in alb si negru, lucru ce contribuie la evidentierea creatiilor romanesti expuse aici.

Pentru mai multe fotografii, click aici!
Foto (MoiSeb Photography ©2013) si info via Cocor

PUBLISHED ON 11.04.2013

more in Newsroom