AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Vedetele la redeschiderea Galeriei Designerilor Romani

Vedetele la redeschiderea Galeriei Designerilor Romani

Designerii autohtoni au de acum un nou spatiu destinat creatiilor ce le poarta semnatura: Galeria Designerilor Romani. Redeschiderea magazinului din COCOR a fost celebrata, pe 10 aprilie, in cadrul unui cocktail la care au participat peste 150 de persoane: vedete de televiziune, designeri, stilisti, jurnalisti si prieteni pasionati de moda.

Situata pe o suprafata de 500 de metri, la etajul doi, Galeria Designerilor Romani reprezinta singurul magazin multibrand care reuneste sub aceeasi umbrela colectiile celor mai importanti designeri de la noi. Andra Andreescu, Alexandra Calafeteanu, Adelina Ivan, Anca & Silvia Negulescu, Anca Radulescu, www.Andreea Raicu.ro by PNK Casual, Andreea Visescu, Agnes Toma, Bold, Casual Monday, Cathias Edeline, Clara Rotescu, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Cristina Nichita, Dana Paun, Deea Buzdugan, Elena Perseil, Kinga Varga, Lavinia Nistor, Laura Olteanu, Lena Criveanu, Mandra Chic, Mihai Albu, Mirela Diaconu, Molecule F, Murmur, Norina Stoica, PNK Casual, Rhea Costa, Simona Semen, Stefan Burdea, Stefan Musca, Stefania Caragea, Stephan Pelger, Studio Cabal sunt numele ale caror creatii se regasesc aici.

Galeria Designerilor Romani este un proiect extrem de important pentru noi, mai ales ca e o directie fireasca pe care un magazin romanesc, asa cum este magazinul Cocor e normal sa o urmeze. Noutatea cu care Galeria Designerilor Romani vine incepand cu aceasta seara consta in faptul ca unele colectii ale designerilor sunt realizate exclusiv pentru noi, un lucru cu care ne mandrim foarte mult” a declarat Catalina Toaxen, Director de Expansiune si Repozitionare Cocor.

In cadrul evenimentului de relansare, manechine imbracate in tinute special alese de designeri au defilat printre invitati pentru a promova noile colectii. Designul magazinului a fost conturat de Mihai Albu si concretizat de catre arhitectul Omid Ghannadi, care s-a ocupat de intregul concept. Spatiul are un stil minimalist, in alb si negru, lucru ce contribuie la evidentierea creatiilor romanesti expuse aici.

Pentru mai multe fotografii, click aici!
Foto (MoiSeb Photography ©2013) si info via Cocor

PUBLISHED ON 11.04.2013

more in Newsroom