TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
Vedetele la redeschiderea Galeriei Designerilor Romani

Vedetele la redeschiderea Galeriei Designerilor Romani

Designerii autohtoni au de acum un nou spatiu destinat creatiilor ce le poarta semnatura: Galeria Designerilor Romani. Redeschiderea magazinului din COCOR a fost celebrata, pe 10 aprilie, in cadrul unui cocktail la care au participat peste 150 de persoane: vedete de televiziune, designeri, stilisti, jurnalisti si prieteni pasionati de moda.

Situata pe o suprafata de 500 de metri, la etajul doi, Galeria Designerilor Romani reprezinta singurul magazin multibrand care reuneste sub aceeasi umbrela colectiile celor mai importanti designeri de la noi. Andra Andreescu, Alexandra Calafeteanu, Adelina Ivan, Anca & Silvia Negulescu, Anca Radulescu, www.Andreea Raicu.ro by PNK Casual, Andreea Visescu, Agnes Toma, Bold, Casual Monday, Cathias Edeline, Clara Rotescu, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Cristina Nichita, Dana Paun, Deea Buzdugan, Elena Perseil, Kinga Varga, Lavinia Nistor, Laura Olteanu, Lena Criveanu, Mandra Chic, Mihai Albu, Mirela Diaconu, Molecule F, Murmur, Norina Stoica, PNK Casual, Rhea Costa, Simona Semen, Stefan Burdea, Stefan Musca, Stefania Caragea, Stephan Pelger, Studio Cabal sunt numele ale caror creatii se regasesc aici.

Galeria Designerilor Romani este un proiect extrem de important pentru noi, mai ales ca e o directie fireasca pe care un magazin romanesc, asa cum este magazinul Cocor e normal sa o urmeze. Noutatea cu care Galeria Designerilor Romani vine incepand cu aceasta seara consta in faptul ca unele colectii ale designerilor sunt realizate exclusiv pentru noi, un lucru cu care ne mandrim foarte mult” a declarat Catalina Toaxen, Director de Expansiune si Repozitionare Cocor.

In cadrul evenimentului de relansare, manechine imbracate in tinute special alese de designeri au defilat printre invitati pentru a promova noile colectii. Designul magazinului a fost conturat de Mihai Albu si concretizat de catre arhitectul Omid Ghannadi, care s-a ocupat de intregul concept. Spatiul are un stil minimalist, in alb si negru, lucru ce contribuie la evidentierea creatiilor romanesti expuse aici.

Pentru mai multe fotografii, click aici!
Foto (MoiSeb Photography ©2013) si info via Cocor

PUBLISHED ON 11.04.2013

more in Newsroom