AMINTIRI

Sibiul vazut prin ochii prietenelor

Ma gandeam, de curand, ca anii traiti la Bucuresti au ajuns…

ARTA & DESIGN

Cu si despre plastic. Perspective...

Pentru a vorbi despre viitorul designului, trebuie sa vorbim despre sustenabilitate,…

COLAJ DE RECOMANDARI

Ceva de vazut, ceva de...

Timid, am inceput sa reiau din lucrurile care imi faceau placere,…

ARTA & DESIGN

Aspecte ale designului: Memphis Milano...

Anthony Vaccarello, directorul de creatie al casei de moda Saint Laurent,…

TRIED & TESTED

Un anticearcan, un deodorant &...

In industria frumusetii, totul e in schimbare. Apar mereu produse noi,…

EDITOR'S CHOICE

Simboluri celeste pe esarfe din...

Soarele, simbol al vietii, al fortei si al energiei, luna, simbol…

INSPIRATIE

Looking On The Sunnies Side...

Designerii contureaza in cateva linii clare trendurile in materie de ochelari…

Editor's Choice

Simboluri celeste pe esarfe din matase

Soarele, simbol al vietii, al fortei si al energiei, luna, simbol al feminitatii, al ritmului vietii si al eternitatii, si stelele, simbol al frumusetii, al bunatatii si al energiei pozitive, au inspirat colectia-capsula de esarfe din matase, realizata de Bon Bijou. Aceasta poarta numele A Sense of Freedom si cuprinde trei modele in care simbolurile celeste sunt desenate si asezate in compozitii pastelate. Fiecare imagine e insotita de un text in franceza. Le Soleil te va bien. / C'est juste une phase. / Tout astre visible, excepte le Soleil et la Lune; point brillant dans le ciel, la nuit. Imi imaginez esarfele purtate la gat, pe cap, pe umeri sau ca top improvizat, intr-o zi petrecuta pe malul marii. Esarfa mea preferata este cea inspirata de soare. Imi plac designul predominat de culori calde si mesajul optimist, imprimat pe matase. Dincolo de aceste detalii, nu pot sa nu ma gandesc la importanta pe care o are soarele pentru starea mea de spirit. Se poate sa ma faca sa-mi incretesc fruntea cand lumina lui e prea puternica, dar tot el imi descreteste de multe ori mintea.:) Colectia-capsula este realizata de echipa Bon Bijou, de la schita si pana la ultimele detalii, prin procesul de creatie consacrat: Step I: envision / Step II: explore / Step III: do the work /Ste...

Inapoi Inainte

Prosopul Suprarealist de Plaja

Verile sunt cu gandul la vacante si tot asa sunt concepute si piesele lansate de Noemi Meilman pentru sezonul estival. Colectiile ei au devenit deja traditie, o traditie pe care, in 2020, a adaptat-o vremurilor suprarealiste pe care le traim. De aceasta data, expresia “Surreal Times”, folosita si anul trecut, se muta de pe camasile albe pe un prosop in editie limitata.

“Prosopul Suprarealist de Plaja s-a nascut dintr-un colaj creat anul trecut pentru Camasa Alba de Vacanta Surreal Times, cu Pineberry.ro. Am pastrat colajul si l-am pus in folderul The Surreal Beach Towel, destinat verii lui 2021.

Prosopul Suprarealist de Plaja te va insoti in vacantele ce vor veni, la mare, la ocean, la piscina, pe terasa sau in curtile magice, cu pomi si copaci plantati de bunici, in care miroase a fructe si a liniste,” spune Noemi Meilman.

Accesoriul gandit de ea are dimensiunile 70 x 140 centimetri si este realizat din microfibre, pe partea printata, si bumbac, pe verso. Lansat in numar limitat de 30 de bucati, fiecare prosop este insotit de cate un colaj creat special pentru a completa povestea. Fontul Surreal Times – deja emblematic pentru cei care urmaresc colectiile de vara ale lui Noemi – ii apartine Marinei Moldovan de la Skin Deep.

Prosopul Suprarealist de Plaja e disponibil exclusiv pe Molecule-F.

In continuare 3 dintre colajele care insotesc prosopul:

Sursa foto si info: Noemi Meilman

PUBLISHED ON 20.04.2021

more in Mood Board