INSPIRATIE

Cum transforma extensiile de brand...

Casele de moda consolideaza din ce in ce mai multe legaturi…

INTERVIU

Roja Dove: “Parfumul este limbaj...

Roja Dove este unul dintre putinii oameni care poate sa iti…

HOT TREND

Machiaje “cat eyes” subtile &...

Tabloul tendintelor in machiaj este mai elaborat, insa, in ultima perioada,…

EDITOR'S CHOICE

Storytelling prin intermediul bijuteriei contemporane

Bijuteriile sunt povesti in miniatura. Povestea gandita de persoana care le…

INSPIRATIE

Rabanne H&M, o colectie de...

Toamna asta, H&M adauga un nou nume in portofoliul colaborarilor cu…

WE LIKE

CHANEL No. 1, frumusete si...

Gama de beauty Chanel No. 1 este ca o dimineata de…

POSTCARDS FROM FRIENDS

Acelasi loc, intr-o alta lumina

Andreea Macri a fotografiat, in ani diferiti, Capul Sounion din Grecia,…

Hot Trend

Piese vestimentare deconstruite

Ma captiveaza dintotdeauna rezultatele obtinute de designeri cand deconstruiesc piese vestimentare clasice pentru ca apoi sa le reconstruiasca intr-o maniera noua, iar colectiile pentru sezonul rece din acest an mi-au oferit astfel de oportunitati. FENDI, GAUCHERE, UJOH sau COS sunt printre brandurile care au readus conceptul de design deconstruit pe scena tendintelor. In cadrul acestuia, haina devine un puzzle ale carui elemente pot fi aranjate in mai multe moduri si nu doar atat. In unele situatii, puzzle-ul poate fi incheiat chiar si cand lipseste o bucata. In altele, poate fi completat de diverse componente imprumutate de la alte piese vestimentare. FENDI, de exemplu, exploreaza toate aceste rute creative pentru sezonul rece din acest an. Cardiganele se inchid asimetric, iar cordoanele creeaza forme ce depasesc simpla lor functionalitate de a evidentia talia. Fustele plisate sunt reinterpretate, astfel incat sa schimbe aspectul unor pantaloni de costum. Clasica vesta pare sa imprumute din elementele unei cape. E un mix & match de elemente surprinzator in aceasta colectie. FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro La GAUCHERE, Marie-Christine Statz pare ca s-a concentrat pe cum influenteaza partile lipsa ...

Inapoi Inainte

Prosopul Suprarealist de Plaja

Verile sunt cu gandul la vacante si tot asa sunt concepute si piesele lansate de Noemi Meilman pentru sezonul estival. Colectiile ei au devenit deja traditie, o traditie pe care, in 2020, a adaptat-o vremurilor suprarealiste pe care le traim. De aceasta data, expresia “Surreal Times”, folosita si anul trecut, se muta de pe camasile albe pe un prosop in editie limitata.

“Prosopul Suprarealist de Plaja s-a nascut dintr-un colaj creat anul trecut pentru Camasa Alba de Vacanta Surreal Times, cu Pineberry.ro. Am pastrat colajul si l-am pus in folderul The Surreal Beach Towel, destinat verii lui 2021.

Prosopul Suprarealist de Plaja te va insoti in vacantele ce vor veni, la mare, la ocean, la piscina, pe terasa sau in curtile magice, cu pomi si copaci plantati de bunici, in care miroase a fructe si a liniste,” spune Noemi Meilman.

Accesoriul gandit de ea are dimensiunile 70 x 140 centimetri si este realizat din microfibre, pe partea printata, si bumbac, pe verso. Lansat in numar limitat de 30 de bucati, fiecare prosop este insotit de cate un colaj creat special pentru a completa povestea. Fontul Surreal Times – deja emblematic pentru cei care urmaresc colectiile de vara ale lui Noemi – ii apartine Marinei Moldovan de la Skin Deep.

Prosopul Suprarealist de Plaja e disponibil exclusiv pe Molecule-F.

In continuare 3 dintre colajele care insotesc prosopul:

Sursa foto si info: Noemi Meilman

PUBLISHED ON 20.04.2021

more in Mood Board