WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte

Prosopul Suprarealist de Plaja

Verile sunt cu gandul la vacante si tot asa sunt concepute si piesele lansate de Noemi Meilman pentru sezonul estival. Colectiile ei au devenit deja traditie, o traditie pe care, in 2020, a adaptat-o vremurilor suprarealiste pe care le traim. De aceasta data, expresia “Surreal Times”, folosita si anul trecut, se muta de pe camasile albe pe un prosop in editie limitata.

“Prosopul Suprarealist de Plaja s-a nascut dintr-un colaj creat anul trecut pentru Camasa Alba de Vacanta Surreal Times, cu Pineberry.ro. Am pastrat colajul si l-am pus in folderul The Surreal Beach Towel, destinat verii lui 2021.

Prosopul Suprarealist de Plaja te va insoti in vacantele ce vor veni, la mare, la ocean, la piscina, pe terasa sau in curtile magice, cu pomi si copaci plantati de bunici, in care miroase a fructe si a liniste,” spune Noemi Meilman.

Accesoriul gandit de ea are dimensiunile 70 x 140 centimetri si este realizat din microfibre, pe partea printata, si bumbac, pe verso. Lansat in numar limitat de 30 de bucati, fiecare prosop este insotit de cate un colaj creat special pentru a completa povestea. Fontul Surreal Times – deja emblematic pentru cei care urmaresc colectiile de vara ale lui Noemi – ii apartine Marinei Moldovan de la Skin Deep.

Prosopul Suprarealist de Plaja e disponibil exclusiv pe Molecule-F.

In continuare 3 dintre colajele care insotesc prosopul:

Sursa foto si info: Noemi Meilman

PUBLISHED ON 20.04.2021

more in Mood Board