HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Preview: AUTOR 8 – Targ de bijuterie contemporana

Preview: AUTOR 8 – Targ de bijuterie contemporana

O parte dintre designerii ce vor participa la cea de-a opta editie a targului AUTOR au oferit, aseara, un scurt preview la ce urmeaza sa se intample pe 3 si 4 noiembrie la Sala Dalles din Bucuresti. Etajul Clubului Energiea a devenit pentru cateva ore spatiul in care cele mai nebanuite materiale s-au transformat in bijuterii cu forme inedite.

Pentru noi, a fost pretextul perfect sa ne reindragostim de arta unor persoane pe care le urmarim deja de cativa ani, sa vedem live piese pe care le stiam doar din fotografii si sa descoperim designeri pe care nu ii cunosteam inca. Anna Wagner, Lady Magpie, Carla Szabo, The Awsome Project, Moogu by Andreea  Mogosanu, Adina Marin si Raluca Buzura sunt doar cateva dintre numele celor care si-au expus creatiile aseara si care vor participa, bineinteles, si la AUTOR 8.

Foto: Arhiva personala

PUBLISHED ON 25.10.2012

more in Newsroom