HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Pop-up shop Band of Creators / Galeriile Artmark / 11-12 octombrie

Pe 11 si 12 octombrie, colectiile toamna-iarna a peste 20 de tineri designeri romani si straini vor fi disponibile spre vanzare la primul pop-up shop Band of Creators. Evenimentul va avea lor la Galeriile Artmark - Palatul Cesianu Racovita, str. C.A. Rosetti nr 5, intre orele 11.00 si 20.00.

Prezentate mai intai in cadrul unui fashion show organizat de Band of Creators pe 8 octombrie, colectiile semnate de Ioana Ciolacu, 109, Aer Wear, Alina Morar, Bipolar, Carmen Trif, Crepe Black Collar, Florentina Giol, Ingrid Teodosiu, Traskin, Maria Queen Maria (Bulgaria) vor ajunge de pe catwalk direct in pop-up shop. Vor mai participa si Amelie Suri, Edita Lupea, Knapp (Bulgaria), Larisa Dragna, Studio Cabal si Teodora Mot. Nu vor lipsi nici designerii de accesorii, reprezentati de Alina Simion, Cleaneverything, Life in Mono, Marie Nouvelle sau Prochaine.

In cadrul pop-up shopului va fi amenajat si un style corner, unde, la fiecare doua ore, designeri, stilisti si bloggeri de fashion vor vorbi despre tendintele noului sezon si vor oferi consiliere celor interesati. Mai multe detalii gasiti pe www.bandofcreators.com.

Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie.

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul L’Oreal Paris. Tinerii designeri sunt sustinuti si de Perwoll, Magic FM, Beauty District si Hotel Pullman.

Foto si info: Band of Creators

PUBLISHED ON 22.09.2014

more in Newsroom