EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale intra in vigoare

Interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale intra in vigoare

Dupa mai bine de 20 de ani de campanii pentru drepturile animalelor, interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale intra in vigoare de astazi, 11 martie 2013.

De acum, oricine va vinde noi produse cosmetice si ingrediente in Uniunea Europeana nu le mai poate testa pe animale oriunde in lume. Campaniile derulate in tot acesti ani de The Body Shop si Cruelty Free International continua lupta pentru frumusete fara cruzime si indeamna pe fiecare sa semneze petitia lor pentru stoparea testarii produselor cosmetice pe animale, pentru ca interdictia UE sa devina globala. Petitiile vor fi prezentate guvernelor din toata lumea pentru a demonstra sprijinul public pentru o interzicere la nivel mondial.

“Va indemn sa semnati petitia Cruelty Free International prin care cerem guvernelor din toata lumea sa introduca interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale. Impreuna putem trimite guvernelor din toata lumea  mesajul ca viitorul umanitatii este cruelty free”, declara Leona Lewis, noul Brand Activist The Body Shop.

Pentru a-ti face vocea auzita, semneaza petitia in orice magazin The Body Shop sau vizitand crueltyfreeinternational.org

Foto: Getty Images via The Body Shop

PUBLISHED ON 11.03.2013

more in Newsroom