AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale intra in vigoare

Interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale intra in vigoare

Dupa mai bine de 20 de ani de campanii pentru drepturile animalelor, interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale intra in vigoare de astazi, 11 martie 2013.

De acum, oricine va vinde noi produse cosmetice si ingrediente in Uniunea Europeana nu le mai poate testa pe animale oriunde in lume. Campaniile derulate in tot acesti ani de The Body Shop si Cruelty Free International continua lupta pentru frumusete fara cruzime si indeamna pe fiecare sa semneze petitia lor pentru stoparea testarii produselor cosmetice pe animale, pentru ca interdictia UE sa devina globala. Petitiile vor fi prezentate guvernelor din toata lumea pentru a demonstra sprijinul public pentru o interzicere la nivel mondial.

“Va indemn sa semnati petitia Cruelty Free International prin care cerem guvernelor din toata lumea sa introduca interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale. Impreuna putem trimite guvernelor din toata lumea  mesajul ca viitorul umanitatii este cruelty free”, declara Leona Lewis, noul Brand Activist The Body Shop.

Pentru a-ti face vocea auzita, semneaza petitia in orice magazin The Body Shop sau vizitand crueltyfreeinternational.org

Foto: Getty Images via The Body Shop

PUBLISHED ON 11.03.2013

more in Newsroom