WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte
9 tinute haute couture pentru primavara-vara 2021

9 tinute haute couture pentru primavara-vara 2021

Designerii si-au prezentat tinutele pentru primavara-vara 2021, in cadrul Saptamanii Modei Haute Couture de la Paris, ce s-a desfasurat intre 25 si 28 ianuarie. Evenimentul a avut – asa cum era de asteptat – un format diferit de cel dinainte de pandemie. Casele de moda au adaptat clasicele show-uri, astfel incat povestile lor sa fie transmise mai departe intr-un mod creativ, in acord cu noile masuri de siguranta.

In ultimii ani, colectiile haute couture mi-au oferit prilejul unui exercitiu de imaginatie. La finalul prezentarilor, trageam linie si alegeam, dintre toate creatiile remarcate pe podium, pe acelea despre care consideram ca e posibil sa le vad si pe covorul rosu.

De data aceasta, am renuntat sa-mi imaginez cine ce ar putea purta. Alegerile de acum reprezinta creatiile care fie au fost dragoste la prima vedere, fie m-au convins dupa ce le-am analizat detaliile mai indeaproape.


Chanel


Valentino


Schiaparelli


Iris van Herpen


Christian Dior


Fendi


Viktor & Rolf

Armani Prive


Alexis Mabille

Sursa fotografii: Hepta.ro / Imaginea principala face parte din colectia Chanel.

PUBLISHED ON 01.02.2021

more in Fashion Etc