AMINTIRI

Sibiul vazut prin ochii prietenelor

Ma gandeam, de curand, ca anii traiti la Bucuresti au ajuns…

ARTA & DESIGN

Cu si despre plastic. Perspective...

Pentru a vorbi despre viitorul designului, trebuie sa vorbim despre sustenabilitate,…

COLAJ DE RECOMANDARI

Ceva de vazut, ceva de...

Timid, am inceput sa reiau din lucrurile care imi faceau placere,…

ARTA & DESIGN

Aspecte ale designului: Memphis Milano...

Anthony Vaccarello, directorul de creatie al casei de moda Saint Laurent,…

TRIED & TESTED

Un anticearcan, un deodorant &...

In industria frumusetii, totul e in schimbare. Apar mereu produse noi,…

EDITOR'S CHOICE

Simboluri celeste pe esarfe din...

Soarele, simbol al vietii, al fortei si al energiei, luna, simbol…

INSPIRATIE

Looking On The Sunnies Side...

Designerii contureaza in cateva linii clare trendurile in materie de ochelari…

Editor's Choice

Simboluri celeste pe esarfe din matase

Soarele, simbol al vietii, al fortei si al energiei, luna, simbol al feminitatii, al ritmului vietii si al eternitatii, si stelele, simbol al frumusetii, al bunatatii si al energiei pozitive, au inspirat colectia-capsula de esarfe din matase, realizata de Bon Bijou. Aceasta poarta numele A Sense of Freedom si cuprinde trei modele in care simbolurile celeste sunt desenate si asezate in compozitii pastelate. Fiecare imagine e insotita de un text in franceza. Le Soleil te va bien. / C'est juste une phase. / Tout astre visible, excepte le Soleil et la Lune; point brillant dans le ciel, la nuit. Imi imaginez esarfele purtate la gat, pe cap, pe umeri sau ca top improvizat, intr-o zi petrecuta pe malul marii. Esarfa mea preferata este cea inspirata de soare. Imi plac designul predominat de culori calde si mesajul optimist, imprimat pe matase. Dincolo de aceste detalii, nu pot sa nu ma gandesc la importanta pe care o are soarele pentru starea mea de spirit. Se poate sa ma faca sa-mi incretesc fruntea cand lumina lui e prea puternica, dar tot el imi descreteste de multe ori mintea.:) Colectia-capsula este realizata de echipa Bon Bijou, de la schita si pana la ultimele detalii, prin procesul de creatie consacrat: Step I: envision / Step II: explore / Step III: do the work /Ste...

Inapoi Inainte
9 tinute haute couture pentru primavara-vara 2021

9 tinute haute couture pentru primavara-vara 2021

Designerii si-au prezentat tinutele pentru primavara-vara 2021, in cadrul Saptamanii Modei Haute Couture de la Paris, ce s-a desfasurat intre 25 si 28 ianuarie. Evenimentul a avut – asa cum era de asteptat – un format diferit de cel dinainte de pandemie. Casele de moda au adaptat clasicele show-uri, astfel incat povestile lor sa fie transmise mai departe intr-un mod creativ, in acord cu noile masuri de siguranta.

In ultimii ani, colectiile haute couture mi-au oferit prilejul unui exercitiu de imaginatie. La finalul prezentarilor, trageam linie si alegeam, dintre toate creatiile remarcate pe podium, pe acelea despre care consideram ca e posibil sa le vad si pe covorul rosu.

De data aceasta, am renuntat sa-mi imaginez cine ce ar putea purta. Alegerile de acum reprezinta creatiile care fie au fost dragoste la prima vedere, fie m-au convins dupa ce le-am analizat detaliile mai indeaproape.


Chanel


Valentino


Schiaparelli


Iris van Herpen


Christian Dior


Fendi


Viktor & Rolf

Armani Prive


Alexis Mabille

Sursa fotografii: Hepta.ro / Imaginea principala face parte din colectia Chanel.

PUBLISHED ON 01.02.2021

more in Fashion Etc