WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte
Pictura baroca, inspiratie pentru Christian Dior

Pictura baroca, inspiratie pentru Christian Dior

Campania colectiei Christian Dior pentru primavara-vara 2021 cuprinde o serie de fotografii realizate de Elina Kechicheva, care amintesc de pictura baroca. Demersul creativ este inca o modalitate prin care casa franceza exploreaza zona de interferenta dintre moda si arta.

Culorile decorurilor creeaza, uneori, contraste cu tinutele fluide, gandite de directoarea de creatie Maria Grazia Chiuri, alteori, se contopesc cu acestea. Daca in pictura lui Caravaggio, a carui influenta asupra campaniei Dior isi face simtita prezenta, personajele sunt, adesea, stapanite de o tristete adanca sau chiar de durere, in cazul de fata atmosfera este diferita. Predomina starea de relaxare si de conexiune intre personajele ei. Imaginile evoca si o oarecare nostalgie, potentata de tehnica clarobscurului, pe care Kechicheva o transpune cu maiestrie din pictura in fotografie.

Sursa foto: Hepta.ro – imagini realizate de Elina Kechicheva pentru Dior

PUBLISHED ON 22.01.2021

more in Fashion Etc