EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
11 designeri @ Soirees de la Mode 14, editie inspirata de Audrey Hepburn

11 designeri @ Soirees de la Mode 14, editie inspirata de Audrey Hepburn

Considerata un simbol al stilului si al atitudinii, Audrey Hepburn a devenit sursa de inspiratie pentru cei 11 designeri care si-au prezentat creatiile vestimentare la Soirees de la Mode 14. Evenimentul desfasurat pe 16 septembrie a reunit pe acelasi podium pe Natalia Vasiliev, Simona Semen, Marie Ollie, Mirela Fraser, Sandra Galan, Kinga Varga, Florina Ivascu, Norina Stoica, La Chatterie, R’Ias Couture, Rozalia Bot.

2014 inseamna sarbatorirea a 85 de ani de la nasterea lui Audrey Hepburn si totodata anul in care ea a fost desemnata de  presa internationala de film, sustinuta de cea de lifestyle, drept: “Cea mai frumoasa femeie a ultimilor 50 de ani “. Aceste doua repere au transformat alegerea actritei ca sursa de inspiratie pentru evenimentul Soirees de la Mode intr-un pas firesc. Modelele au pasit pe podium pe ritmurile de jazz ale compozitoarei si interpretei Maria Raducanu.

Iata in continuare imagini de la prezentarea de moda! Noua ne-au atras atentia in mod special creatiile Marie Ollie, rochia neagra cu franjuri si trena Sandra Galan, rochia rosie Norina Stoica, fusta cu buzunare creata de Mirela Fraser, constrastul tinutelor semnate de Florina Ivascu si efectul creat de broderiile pe piesele Rozalia Bot.

Foto: Mircea Netea

PUBLISHED ON 18.09.2014

more in Fashion Etc