EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

ARTA & DESIGN

Caltia ● Glavan. Cum pasesti...

In aceasta primavara, designerul Mihaela Glavan lanseaza o colectie-capsula de incaltaminte…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte

10 idei de cadouri simpatice

1. Tricou witty & cool O. BRAD FRUMOS, realizat de The Stories Of O. & Skin Deep. Il gasesti pe Molecule-f, online si in Concept Store-ul din Promenada, precum si pe site-ul touchskindeep.com, la pretul de 190 de lei.
idei cadouri craciun (9)

2. Veioza super-chic din colectia Cuplo Colors, realizata de Dragos Dogaru. O gasesti pe dizainar.ro, la 289 lei
idei cadouri craciun (4)

3. Un inorog din ceramica, semnat The Awesome Project. Il gasesti alaturi de alte personaje magice la Casa Opt, noul studio care gazduieste creatiile Madalinei Andronic si ale Irinei Neacsu. Costa 100 de lei.
the awesome project

4. Un terariu sau un altfel de glob de Craciun . Il gasesti, alaturi de alte modele, pe aerium.ro, la 215 lei.
idei cadouri craciun (7)

5. Carnet Friendship Affairs, creat de Noemi Meilman. Il gasesti pe Molecule F sau la Molecule F Concept Store din Promenada, pe Morodan Shop si Visuell.ro, la pretul de 68 de lei.idei cadouri craciun (6)

6. Un colier cu un mesaj bun de rezolutie pentru 2016 Save & Hope, realizat de Skin Deep impreuna cu Moogu by Andreea Mogosanu. Daca iti doresti sa porti alt cuvant sau alta expresie, poti. Afla mai multe pe touchskindeep.ro idei cadouri craciun (1)

7. Un set de ceai dulce ca mierea, creat de Ceramic Sparrow, pentru mai multe informatii intra la ei pe Facebook.
idei cadouri craciun (3)

8. Un nor care iti insenineaza ziua, realizat de craftLAB by Irina Neacsu. Il gasesti in diferite interpretari, inclusiv in colaborare cu The Awesome Project la Casa Opt (str. General Constantin Cristescu nr.8, zona Stirbei Voda – Cismigiu, Bucuresti. Pretul celui din imagine este 120 lei.
irina neacsu

9. O cutie din lemn si lana, care gazduieste bijuterii din ce vrei tu. Denumita Submarin, ea este realizata de Ruxandra Sacalis si o gasesti pe dizainar.ro, la pretul de 155 lei.
idei cadouri craciun (8)

10. Patru anotimpuri si o ilustratie realizata de Cristina Barsony. O gasesti in varianta print pe colorhood.ro, la dimensiuni si preturi intre 25-45 euro.
idei de cadouri

Foto via arhiva personala, Alexandra Diaconu (DAS sASHA), aerium.ro, dizainar.ro, colorhood.ro, Noemi Meilman, Skin Deep

PUBLISHED ON 15.12.2015

more in Mood Board