AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Victoria 46, acum pe Calea Dorobanti nr. 126

Victoria 46, acum pe Calea Dorobanti nr. 126

Magazinul multibrand Victoria 46 si-a schimbat adresa pe Calea Dorobanti nr. 126. Lansarea oficiala a noului Victoria 46 a avut loc pe 26 iunie, alaturi de o multime de invitati printre care s-au regasit Malvina Cservenschi, Mirela Bucovicean, Andreea Esca si Alexandre Eram, Adelina Ivan, Alexandru Abagiu, Andrei si Dana Sota.

Participantii au fost intampinati in noul spatiu cu muzica lui Tom Wilson si s-au bucurat de un tur personalizat al magazinului cu un design semnat de Arh. Marius Calin de la ZIP&BDX Studio. El a creat un spatiu minimalist bazat pe principiul less is more, alegere apreciata de cei prezenti la eveniment. Vezi galeria cu vedetele prezente aici!

In ceea ce priveste noile colectii, Victoria 46 ramane fidel brandurilor high-end, la care adauga o selectie de designeri noi precum DSQUARED2, Zadig & Voltaire sau Diane von Furstenberg, care pana acum se regaseau doar in portofoliul magazinului Day&Night.

Planurile de viitor includ integrarea conceptului de department store cu un sistem shop in shop pentru patru dintre cele mai importante branduri din portofoliul Victoria 46.

„Deschiderea aceasta este un pas foarte important pentru noi pentru ca locatia ne permite o noua abordare a conceptului de multibrand. Vom include in portofoliul magazinului si branduri noi, casual, care sa completeze selectia exclusivista de branduri precum Christian Dior, Lanvin, Stella McCartney, Givenchy, Yves Saint Laurent, Celine, Balenciaga si Jimmy Choo. Acestea se adreseaza tuturor pasionatilor de moda, indiferent de stilul pe care il prefera – clasic sau nonconformist. Cel mai probabil spre sfarsitul acestui an vom definitiva si planurile de a include conceptul shop in shop in Victoria 46″, a declarat Andreea Altay, Executive Board Member, High Fashion Concept.

Foto: Victoria 46

PUBLISHED ON 27.06.2012

more in Newsroom