HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Versurile lui Iv cel Naiv zboara la Street Delivery Timisoara

Versurile lui Iv cel Naiv zboara la Street Delivery Timisoara

Versurile lui Iv cel Naiv se transforma deseori in fluturi in stomac. Asa ca zborul nu este ceva necunoscut lor. Insa cu ocazia Street Delivery de la Timisoara, poeziile tipului fictiv vor zbura si altfel. Sambata, ele vor pluti, deasupra strazii Florimund Mercy, pe lampioane aprinse si lansate de fiecare cumparator al volumului "Versez".

Un colt de strada va fi amenajat special pentru standul VERSEZ. Aici cititorii lui Iv pot intra in atmosfera poeziei sale, pot aprinde versuri-licurici cu ajutorul unor lampioane si pot lasa un gand bun la stand, in bolul cu ganduri. Iv cel naiv este un poet al detaliilor naive de zi cu zi si al sms-urilor cu rima. Citite la inceput doar online, versurile lui si-au gasit loc si intre copertele unei carti ilustrate de Vali Petridean pentru Vellant.

Coloana sonora a intamplarii va fi creata de Ovidiu Zimcea si de invitatii sai in cadrul proiectului ambiental Basme. Pentru mai multe detalii si pentru programul intregului eveniment, accesati site-ul proiectului: streetdelivery.ro. Iar despre Iv cel Naiv, poti afla mai multe in interviul nostru PeTocuri.ro, realizat cu ceva timp in urma.

Ilustratie Vali Petridean

PUBLISHED ON 14.06.2012

more in Newsroom