HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Vedetele la evenimentul de lansare VictoriaOnline.ro

Vedetele la evenimentul de lansare VictoriaOnline.ro

Andreea Raicu, Amalia Nastase, Laura Cosoi, Valentina Pelinel, Andreea Ibaka, Madalina Draghici, Dana Savuica si Livia Dila s-au numarat printre vedetele ce au participat la evenimentul de lansare VictoriaOnline.ro, cel mai nou proiect al grupului High Fashion Concept.

La evenimentul organizat pe 7 februarie in Club BOA din Bucuresti,  invitatii au avut parte de un show multimedia la baza caruia a stat conceptul guilty pleasures. easy access, o parte esentiala a campaniei de promovare a colectiei de primavara-vara 2012. Pe fundal a performat Arpegione, un cvartet de muzica clasica, iar pe ecrane au rulat visual-uri care au redat navigarea in magazinul Victoria Online. Astfel, cei prezenti au trait live experienta VictoriaOnline.ro.

Seara a culminat cu momentul spotului realizat pentru Victoria Online, urmat de o defilare speciala: performance-ul prezentat de un mix eclectic de artisti – balerini si acrobati in vestimentatii alese din noile colectii prezente in magazinul virtual.

Foto: High Fashion Concept

 

 

PUBLISHED ON 08.02.2012

more in Newsroom