EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Hot Trend

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa sau inalta, jeansi simpli sau decorati cu tot felul de elemente… Tendintele pentru toamna-iarna 2022/23 sunt destul de variate. Chiar daca accentul cade pe anumite modele pe care le vom vedea, probabil, din ce in ce mai des in perioada urmatoare, pare ca e la moda, mai mult ca oricand, sa porti ce iti place. In plus, noul si amintirile se impletesc cu usurinta. Fiecare inventar al tendintelor in moda e insotit de unul personal, compus din alegerile care mi-au conturat stilul vestimentar de-a lungul timpului. Nu e ceva planuit. Se intampla de la sine, cand anumite detalii de pe catwalk imi trezesc amintiri. Sunt mai multe piese vestimentare cu acest efect, dar jeansii par sa aiba o alarma super-eficienta pentru trezirea amintirilor. Printre motive e si faptul ca eu, una, nu renunt la ei in niciun anotimp. Asa ca, vrand-nevrand, se regasesc in multe amintiri. Cu toate ca vara ii port mai rar decat in restul anului, mai in gluma, mai in serios, traiesc o viata in jeansi. In inventarul personal despre care vorbeam, am trecut primii mei pantaloni din denim preferati, niste mom jeans al caror design imi place la fel de mult in continuare. Cu talia inalta si croiala lejera, ei pun estetica si confortul in ech...

Inapoi Inainte
Valentina Vidrascu. Decembre.

Valentina Vidrascu. Decembre.

“Spre geamuri, iubito, priveste – / Mai spune s-aducă jaratec / Si focul s-aud cum trosneste. // Si mana fotoliul spre soba, / La horn sa ascult vijelia, / Sau zilele mele – totuna – / As vrea sa le-nvat simfonia. // Mai spune s-aduca si ceaiul, / Si vino si tu mai aproape, – / Citeste-mi ceva de la poluri, / Si ninga… zapada ne-ngroape. // Ce cald e aicea la tine, / Si toate din casa mi-s sfinte, – / Te uita cum ninge decembre… / Nu rade… citeste nainte. // E ziua si ce intuneric… // Mai spune s-aduca si lampa – / Te uita, zapada-i cat gardul, / Si-a prins promoroaca si clampa. // Eu nu ma mai duc azi acasa… / Potop e-napoi si nainte, / Te uita cum ninge decembre… / Nu rade… citeste nainte.”

Poezia “Decembre” a lui George Bacovia inspira povestea campaniei Valentinei Vidrascu, ce a fost realizata pentru ultima luna din acest an.

Director artistic: Marian Palie
Fotografii: Iulian Nan
Machiaj: Alexandra Craescu
Coafura: Claudiu Alex Sarghe
Model: Palisa Oprea

PUBLISHED ON 08.12.2014

more in Fashion Etc