EDITOR'S CHOICE

Detalii sic de pe covorul...

Coafuri cu parul desfacut si aranjat in asa fel incat sa…

ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

Editor's Choice

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare cum nu se poate mai potrivita pentru a descrie aranjamentele florale in stil japonez (ikebana). Am devenit constienta de predilectia mea pentru ikebana relativ recent. Cred ca un follow hotarat pe Instagram a incurajat platforma sa imi arate tot felul de tablouri vii carora le-as putea da inimioare, iar eu m-am bucurat de asta si, adesea, am fost extrem de impresionata de ce vedeam in fotografii. Simplitatea si echilibrul sunt printre elementele care definesc, de obicei, lucrurile pe gustul meu, deci nu e de mirare ca rezonez atat de mult cu aceste compozitii. Asimetria, insa, mai putin. Pana de curand, as fi ales, fara sa clipesc, simetria. Si totusi, fara asimetrie, ikebana nu exista. Cuvintele artistei florale Emily Thompson din articolul The Rise of Modern Ikebana, publicat pe nytimes.com cu ani in urma, mi-au clarificat nedumerirea atat de usor: "Asa cum asimetria este definita de simetrie, ikebana este intotdeauna prezenta atunci cand cineva lucreaza cu florile." Principiile si simbolurile care stau la baza aranjamentelor in stil japonez m-au determinat sa chestionez de unde vine nevoia mea de a scrie despre ele acum. Sunt in trend? Se poate, dar parca e mai mult de atat. Sunt genul de persoana ...

Inapoi Inainte
V for Vintage Fiesta

V for Vintage Fiesta

Pe 16 si 17 mai, cea de-a 14-a editie V for Vintage vibreaza in ritmuri de Fiesta la Sala Palatului din Bucuresti. Carnavalul de la Rio meets “Diavolul se imbraca de la Prada” pentru a contura un eveniment de neratat.

Culoare, energie, miscare – toate interpretate intr-o maniera contemporana – sunt ingredientele cheie. V for Vintage Fiesta te asteapta cu ateliere de creatie ale designerilor romani care au pregatit colectii capsula inspirate de tematica evenimentului, colectionari de vintage autentic si prieteni loiali, precum Molecule F & Friends, Band of Creators, Moja – cu totii intra in weekendul 16-17 Mai in ritmul de salsa, samba si Fiesta. Mesajul lor este unul cat se poate de firesc: We are cool even when we are happy!

Te-ai surprins fredonand “La vida loca” a lui Ricky Martin? Ti-ai dorit intotdeauna sa porti mai multa culoare dar nu ai indraznit? Foarte bine – e momentul sa te amuzi si sa descoperi cat de cool poate fi Fiesta. Iar ca sa te asiguri ca esti pe maini bune, in scena intra nume serioase, cum sunt de exemplu, invitatii speciali Oana Lupas, Iutta, Cooperativa Franklin 9 si Lia Aram.

V for Vintage nu renunta nici de aceasta data la lucrurile bune cu care si-a obisnuit publicul si fara de care nici cea mai nonconformista Fiesta nu se poate desfasura pe deplin:

– o zona de lounge cum nu ai mai vazut vreodata la Sala Palatului, cu food&treats delicioase, care sa iti alimenteze energia de care ai nevoie pentru doua zile de shopping in ritm de Salsa.

– o tombola amuzanta dar, desigur, cat se poate de serioasa, cu premii oferite de expozantii V for Vintage Fiesta.

Un lucru e cert: la V for Vintage Fiesta nu te plictisesti nicio clipa, iar designerii romani si curatorii de piese vintage vor face sa se cante un Ole! pentru fiecare descoperire pe care o faci la standurile lor.

Un dress code Fiesta si un motto indraznet –”Think less, act more!” – completeaza un eveniment intens si plin de neprevazut. Intra in joc, blazarea nu se mai poarta!

Intrarea este 10 lei.

vforvintage.ro
Facebook V for Vintage
Page event

v for vintage 1

Foto si info: V for Vintage

PUBLISHED ON 23.04.2015

more in Fashion Etc