ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte

Urmeaza cursul potrivit la ABA MAKE-UP ACADEMY!

Scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY da startul inscrierilor la cea de-a VII-a editie a cursurilor sale. Fie ca doresti sa iti dezvolti pasiunea, descoperind trucuri si tipuri de machiaj care iti pun in valoare trasaturile, fie ca vrei sa iti explorezi talentul pentru a urma o cariera in aceasta industrie, ABA MAKE-UP ACADEMY propune programe de instruire adaptate necesitatilor tale. Acestea se desfasoara sub indrumarea Alinei Brailescu, fashion & beauty make-up artist cu o experienta de peste 14 ani si Senior Trainer ABA MAKE-UP ACADEMY.

ABA MAKE-UP ACADEMY

Daca ai disponibilitate pe timpul zilei si absorbi informatiile cu rapiditate, poti alege dintre cele sapte MODULE INTENSIVE. In cadrul lor, poti invata de la un singur tip de machiaj – predat intr-un curs de doua zile – pana la toate informatiile necesare pentru a deveni un expert in domeniu – in cadrul celui mai amplu modul de acest fel. Intitulat modulul master, acesta se desfasoara de-a lungul a doua saptamani. La absolvirea lui, se acorda o diploma acreditata.

In schimb, daca ai un job stabil pe parcursul zilei, esti invitata sa descoperi PROGRAMELE AFTER-WORK, destinate atat celor care sunt la inceput de drum si doresc sa descopere universul machiajului pentru placerea lor, cat si celor care doresc sa obtina o acreditare ca make-up artist.

La aceasta scoala de machiaj, beneficiezi de produse cosmetice profesionale pentru practica, pensule, instruire profesionala, trainer cu experienta in domeniu. Fiecare grupa are maximum 10 studenti, astfel incat trainerul sa aiba posibilitatea de a aloca timp fiecarui student.

Cu o experienta bogata, ce include prezentari de moda ca Avanpremiere Fest, Pasarela Event sau show-urile unor designeri romani in voga, Alina Brailescu se numara printre make-up artistii recunoscuti in lumea modei de la noi. Sustine cursuri de machiaj de peste cinci ani, timp in care a initiat in industria beauty peste 200 de cursanti. Pe cei mai buni dintre ei, i-a ajutat sa acceada in lumea profesionistilor si i-a cooptat in ABA MAKE-UP TEAM, echipa alaturi de care participa la evenimente importante de fashion si beauty din Romania.

“ABA MAKE-UP ACADEMY este un proiect care a luat contur in 2012, este pentru si despre femei. Fiecare femeie este unica si, prin programul ABA, va invata cum sa evidentieze trasaturile frumoase ale chipului si cum sa cosmetizeze imperfectiunile. [Scoala] este locul in care studentii nostri vin sa se relaxeze, sa isi dezvolte pasiunea, sa invete si sa isi exprime frumusetea lor si a celor din jur,” spune Alina Brailescu.

Daca esti interesata sa urmezi unul dintre cursuri, inscrierile se fac de luni pana vineri, intre orele 09.00-18.30, la sediul ABA MAKE-UP ACADEMY din str. General Nicolae Dona nr. 22-24 din Bucuresti,  sau pe www.abacademy.ro – completand formularul de inscriere. Pentru detalii suplimentare, poti suna la 0726 969 172.

Foto si info: ABA MAKE-UP ACADEMY

PUBLISHED ON 08.09.2015

more in Newsroom