EDITOR'S CHOICE

Degradeurile

Imi plac degradeurile de culoare in vestimentatie si, pentru ca am…

ART & DESIGN

Vanessa Barragao. Covoare inspirate de...

Vanessa Barragao recreeaza, din materiale textile, covoarele de corali care se…

INSPIRATIE

7 tipuri de genti in...

Geanta se afla la intersectia dintre functionalitate si design. Ea pastreaza…

INSPIRATIE

10 locuri unde gasesti tricouri...

Tricoul alb exista pe orice lista dedicata pieselor cheie din garderoba,…

ART & DESIGN

Pe birou. Idei pentru a-ti...

In scoala generala, aveam pe birou, printre altele, si un mic…

STREET STYLE

Moda strazii. 25 de tinute...

“These streets will make you feel brand new Big lights will…

RED CARPET

Top 10 tinute de la...

Cea de-a 70-a editie a Premiilor Emmy si-a desemnat ieri castigatorii…

Inspiratie

10 locuri unde gasesti tricouri albe cu ceva in plus

Tricoul alb exista pe orice lista dedicata pieselor cheie din garderoba, inclusiv pe a mea. Ma salveaza de multe batai de cap in diminetile morocanoase, in care am impresia ca nimic din ce am in sifonier nu se mai potriveste cu nimic. In ultima perioada, am observat ca am dezvoltat o afinitate mai mare pentru tricourile albe cu mesaje haioase sau serioase, cu ilustratii imprimate sau detalii brodate. Sentimentul este ca acestea pastreaza caracterul versatil al articolului vestimentar simplu, dar adauga o tusa personala. Acele detalii care decoreaza bumbacul imaculat reprezinta o idee sau o imagine in care ma regasesc. Mi-am dat seama ca, in ceea ce le priveste, am pus pe lista mea de urmarit si de purtat cateva branduri si designeri care fie si-au dezvoltat povestea in jurul tricoului alb cu ceva in plus, fie includ astfel de piese in colectii capsula. Pentru a evita misiunea aproape imposibila de a le organiza intr-un top, am lasat alfabetul sa dicteze ordinea in care le prezint. ... Big Wild Thought este un brand din Sheffield, UK, pe care l-am descoperit intamplator pe Etsy, prin intermediul tricourilor albe cu animale brodate. Lenesul e preferatul meu de pana acum, dar am aflat de pe contul lor de Instagram ca vor extinde gama de modele cu alte animale salbatice. Dincolo...

Inapoi Inainte

UNFINISHED18. Inspiratia, dincolo de granita dintre discipline.

Peste 30 de activisti, antreprenori, artisti si designeri internationali participa la Festivalul UNFINISHED, gazduit, intre 27 si 30 septembrie 2018, de Muzeul National de Arta al Romaniei. Tema editiei din acest an este inspiratia, dincolo de granita dintre discipline.

“Viziunea UNFINISHED este sa gaseasca, sa descrie scanteia, indiferent de arta, stiinta sau  vocatie, care aprinde in om dorinta de-a pasi in intuneric, acolo unde se afla ideile zilei de maine.  Fara inspiratie, fara curiozitate, fara nesabuinta, uneori, de-a indrazni sa lasi in urma cararea batuta, lasam celor ce ne urmeaza un viitor mai sarac,”  declara Cristian Movila, fondator UNFINISHED.

Esther Perel, psihoterapeuta de profesie si autoarea bestsellerului din topul New York Times 2017 – ​The State of Afairs: The Rethinking Infidelity, se regaseste printre invitatii de anul acesta, toti deschizatori de drumuri in munca si domeniul lor de expertiza. Perel este considerata una dintre cele mai vizibile si originale voci ale zilelor noastre in ceea ce priveste relatiile moderne. Conferintele sale TED au adunat peste 20 de milioane de vizionari, iar bestseller-ul international ​Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence​ a devenit un  fenomen global, fiind tradus in 25 de limbi.

Pana in acest moment, au confirmat participarea la UNFINISHED si ​Aja Monet​, poeta si activista, Farah Nayeri​, corespondenta culturala a New York Times in Europa, Archie Lee Coates ​si​ Jeffrey Franklin​, parteneri PlayLab si fondatori + Pool, ​Iulian Stanciu​, CEO eMAG, ​Andrew Herzog​, designer multidisciplinar si co-fondatorul HAWRAF, ​Barbara Soalheiro​, fondatoarea Mesa&Cadeira, Kimberley Motley​, avocat pe drepturile omului, ​Danilo Maldonado Machado​, disident cubanez, Peter Conrads​, Co-fondator + Managing Director, SLOW, ​Maria Toorpakai Wazir​, jucatoare de squash, ​Ian Daly​, ​Head of Brand Strategy Live Nation, ​Ayesha Gulalai Wazir​, politiciana si activista, ​Pete Davis​, scriitor & civic performer, ​Marinela V. Ardelean​, Wine Critic + autoare, ​Gabriel Diaconu​, MD, specialist in psihiatrie, ​Joel Evey, Senior Creative Director Global Gap, ​Fady Chreih, CEO​ Regina Maria, ​Adina Popescu, ​filosoafa si antreprenoare in VR.

Printre artistii care vor contribui cu lucrari in cadrul expozitiei se numara ​Kitra Cahana, Alfredo Jaar, Josh Begley, Tehching Hsieh, Luca Zamoc, Oana Vainer, Luca Zamoc, Rachel Monosov + Admire Kamudzengerere, Jaro Varga, Daniela Palimariu. ​Grupul Numen/For Use​ va construi o instalatie spatiala interactiva accesibila, ce va putea fi explorata de publicul festivalului.

Accesul la festival se face pe baza de invitatie directa, recomandare sau prin completarea acestui formular, in limita locurilor disponibile aferente fiecarui domeniu: ​unfinished.ro/join.

Foto via UNFINISHED

PUBLISHED ON 11.09.2018 TAGS: UNFINISHED 2018

more in Newsroom