HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Trussardi MY LAND… his land

Trussardi MY LAND… his land

Excelenta si creativitate… noul parfum Trussardi pentru el exprima esenta brandului pe care il reprezinta, a carui poveste a inceput in urma cu mai bine de un secol. Numele MY LAND a fost ales pentru a transmite un sentiment de apartenenta. Evoca puterea si mandria de a se simti confortabil si de a aprecia spiritul cosmopolit al orasului natal printr-o relatie simbiotica, asa cum este cea care a legat intotdeauna brandul Trussardi de orasul Milano.

Creat din ingrediente naturale, Trussardi MY LAND stabileste un nou standard pentru parfumuri si intruchipeaza eleganta italiana si arta Trussardi. Puterea elementelor lemnoase elegante si a pielii senzuale, atemporale este intruchipata de acest parfum clasic modern, iar lavanda, violetele si bergamota completeaza tabloul unei esente de o masculinitate rafinata.

Ideea de calatorie si cea de intoarcere acasa sunt exprimate atat prin numele si aroma parfumului, dar si prin campania publicitara.

 

Trussardi My Land va fi disponibil in parfumerii incepand cu 1 octombrie 2012.

Pret 256 lei – 50 ml

 

PUBLISHED ON 21.08.2012

more in Newsroom