HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Constellation Campaign

Cancer should be just a Constellation. Acesta este mesajul imprimat pe cele doua tricouri realizate de Ioana Ciolacu in cadrul Constellation Campaign. Scopul initiativei este sa creasca gradul de constientizare asupra cancerului si sa ajute oamenii diagnosticati cu aceasta boala.

constellation-campaign-ioana-ciolacu

“Este foarte important sa ne implicam constant si activ si sa fim alaturi de oamenii care au de suferit de pe urma acestei boli. Am creat si port tricourile Constellation cu speranta, responsabilitate si cu gandul la cei  pe care ii putem ajuta prin acest  proiect”, spune designerul.

Tricourile pot fi achizitionate exclusiv de pe ioanaciolacu.com la pretul de 150 de lei. Tot profitul din vanzarea lor va merge direct la  Bursa de Fericire – un proiect Daruieste Viata, organizatie care este implicata activ in identificarea de solutii care sa creasca sansele la viata ale bolnavilor de cancer din Romania.

Constellation Campaign, a #BeatCancer initiative.

Foto si info via Ioana Ciolacu

PUBLISHED ON 23.11.2016

more in Newsroom