ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
TOUCH. The Awesome Project

TOUCH. The Awesome Project

“Cu timpul, ajungem sa cunoastem atingerea celui iubit si multiplele intelesuri si emotii transmise prin fiecare gest. Atingerile celuilalt devin semne pe care le recunoastem si le descifram ca pe un limbaj secret al corpurilor noastre, purtand apoi urma mainilor si mangaierilor celui drag pe parcursul zilei, o senzatie ce trebuie pastrata aproape de inima,”  povesteste Madalina Andronic despre conceptul din spatele noii colectii The Awesome Project. Intitulata “Touch”, aceasta va fi lansata la targul Autor ce are loc, pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles din Bucuresti.

Brosele unisex sunt realizate din portelan pictat cu motive inspirate din folclorul romanesc, o semnatura a artistei. Fiecare piesa este unica si poarta numele unuia dintre multiplele mesaje ce se pot ascunde in moliciunea unei mangaieri: adoratie, recunostinta, infatuare, bunatate, protectie, tandrete, multumire… Descopera intreaga colectie de emotii aici!

The Awesome Project este proiectul prin care ilustratoarea Madalina Andronic exploreaza universul delicat al portelanului si creeaza atat bijuterii cat si obiecte decorative pentru casa.

Foto: (c) Madalina Andronic

 

PUBLISHED ON 06.05.2015

more in Mood Board