HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Toamna aceasta, make yourself epic @NakedPR!

NAKED PR, prima scoala de PR din Romania, a deschis inscrierile pentru cea de-a treia editie de cursuri, sesiuni si workshopuri, menite sa dezvaluie informatii, resurse, relatii si drumuri din industria de comunicare autohtona.

Crisis PR, Business PR, Fashion PR intermediate, Fashion PR advanced, Film&actors PR, Political PR, PR 3.0 ┼či PR-ul pentru industria de health&wellbeing compun colectia de cursuri din aceasta toamna.

Timp de sapte saptamani, Naked PR si echipa sa fantastica de profesori, niste SuperEroi din industria de comunicare romaneasca, dezvaluie toate fortele si vulnerabilitatile unei industrii de PR reale si, totodata, dau acces la relatii puternice si la povesti de succes posibile. Echipa din acest sezon este formata din: Corina Vintan (Crisis PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur, Noemi Revnic si Vicki Nicola (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), , Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Victor Kapra (PR 3.0) si Sorina Fredholm (PR pentru industria de health&wellbeing).

“Tema campaniei de promovare din aceasta toamna o reprezinta SuperEroii din industria de comunicare romaneasca. Dincolo de marci, servicii, produse, business-uri, sunt povestile, emotiile si, mai ales, oamenii. Oamenii care cred in forta schimbarii, in menirea lor, in cunoastere si responsabilitate, in magia comunicarii trainice. In ei credem, pe ei ii cautam. Ei sunt SuperEroii“, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

 

“In fiecare dintre noi exista un SuperErou. In fiecare actiune, business, constructie stau potentialul exceptionalului, forta schimbarii uimitoare, binele, bunul si incredibilul. Tot ce avem nevoie pentru a dezlantui succesul e sa cunoastem oamenii care sa ne ajute sa ne descoperim menirea, sa cream relatiile si sa ne spunem magistral povestile. In aceasta toamna, transformam oameni de comunicare in SuperEroi, in Superspecialisti de PR.”, spune Adelina Bortan, fondatoare NAKED PR.

 

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Foto si info: Naked PR

PUBLISHED ON 23.09.2014

more in Newsroom