AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Tinute couture in alb & negru. De pe catwalk pe covorul rosu.

Tinute couture in alb & negru. De pe catwalk pe covorul rosu.

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul rece din acest an, s-a desfasurat intre 30 iunie si 4 iulie 2019. Am urmarit evenimentul nu doar din curiozitatea de a afla ce forme a mai luat creativitatea designerilor, ci si din dorinta de a continua traditionalul exercitiu de imaginatie Petocuri.ro: pe ce tinute mizam ca le vom revedea de pe catwalk pe covorul rosu.

Alegerile pastreaza aceeasi doza de subiectivitate ca si pana acum, un mix intre intuitie si preferinte personale. Diferit este insa faptul ca acum am limitat alegerile la tinute in alb si negru. Ramane de vazut, in perioada care urmeaza, cate dintre cele 7 lookuri sunt in acord cu stilul celebritatilor.


Givenchy | Sursa foto: Hepta.ro


Chanel | Sursa foto: Hepta.ro


Yanina Couture | Sursa foto: Hepta.ro


Valentino | Sursa foto: Hepta.ro


Giorgio Armani Prive | Sursa foto: Hepta.ro


Givenchy | Sursa foto: Hepta.ro


Chanel | Sursa foto: Hepta.ro

Sursa fotografie principala: Hepta.ro

PUBLISHED ON 09.07.2019

more in Newsroom