WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte
The Slip Dress & The T-Shirt

The Slip Dress & The T-Shirt

O piesa vestimentara emblematica pentru anii ‘90, rochia-furou a revenit in forta printre tendinte. Saint Laurent, Calvin Klein, Celine, Burberry si Alexander Wang au integrat-o printre propunerile lor pentru sezonul primavara-vara din acest an. Apoi, am reintalnit-o in diferite interpretari pe podiumul de prezentare a colectiilor toamna-iarna, semnate de Dries Van Noten si Wanda Nylon. De aceasta data, purtata impreuna cu un top alb.

rochia furou cu tricou alb inspiratie pentru tinute de toamnaDaca rochia-furou se regaseste deja in garderoba ta, aceasta combinatie reprezinta o modalitate chic de a-i prelungi, si pe parcursul toamnei, sederea printre piesele tale cheie. O poti purta cu o pereche de botine confortabile si o jacheta scurta, sport sau din piele, asa cum au facut Marie Hindkaer Wolthers si Irina Lakicevic.

rochia furou cu tricou alb inspiratie pentru tinute de toamna 1

Foto: Hepta.ro . In fotografia principala este Irina Lakicevic.

 

PUBLISHED ON 17.08.2016

more in Fashion Etc