INSPIRATIE

Ce machiaje poarta starurile la...

In scurta perioada care a trecut de cand am intrat in…

COVORUL ROSU

Tinutele preferate de la Critics’...

Lady Gaga, Regina King, Rachel Brosnahan si Patricia Clarkson se regasesc…

NEWS

Un oras efemer din gheata...

Sculpturile expuse la Harbin Ice and Snow World alcatuiesc, in fiecare…

ART & DESIGN

Courtney Mattison. Arta pentru protejarea...

Courtney Mattison realizeaza sculpturi de mari dimensiuni, cu recife de corali…

TINUTA SAPTAMANII

Margot Robbie, intr-o rochie Rodarte

Turneul de promovare a filmului Mary Queen of Scots, regizat de…

NEWS

De ce este “Living Coral”...

Institutul Pantone a desemnat culoarea anului 2019. Este vorba despre Living…

ART & DESIGN

AlbAlb, un loc pe care...

AlbAlb este un magazin cu obiecte de arta si design, create…

Art & Design

Courtney Mattison. Arta pentru protejarea oceanelor.

Courtney Mattison realizeaza sculpturi de mari dimensiuni, cu recife de corali din ceramica, fragile si complexe, cum sunt, de altfel, si cele reale. Lucrarile ei au nu doar un impact vizual puternic, ci si un mesaj pe masura. Ele expun efectele nocive ale incalzirii globale asupra vietii subacvatice si devin un manifest pentru conservarea marilor si a oceanelor.  "Protejam lucrurile de care ne pasa si ne pasa de ceea ce cunoastem si intelegem", spune Mattison pe site-ul personal. Acest gand a motivat-o sa foloseasca sculptura ca mijloc de informare despre ceea ce se intampla in adancuri. "Arta poate aduce la suprafata si la vedere frumusetea recifelor si pericolul in care se afla ele si ne poate inspira sa protejam oceanul." Sculptura Confluence, Our Changing Seas V, 2018. Fotografie: Amanda Brooks pentru Art in Embassies, US Department of State; Conform courtneymattison.com, Matisson a inceput seria "Our Changing Seas" in 2011, iar anul acesta a creat in cadrul ei si sculptura "Confluence", cea mai mare de pana acum. Aceasta are peste opt metri inaltime si o latime de aproape 6 metri. Expusa in Jakarta la Ambasada Statelor Unite, ea este un omagiu adus partii din Triunghiul de Corali ce apartine Indoneziei. Mi-a captat atentia in online prin bogatia detaliilor, prin ...

Inapoi Inainte
News
Autor: Ioana Lovin

THE HUG, o colectie despre prietenie si iubire

Imbratisarea este un gest prin care ne manifestam bucuria unei intalniri, dragostea si increderea pe care o avem unul in altul, dar si sprijinul fata de cineva drag. Imbratisarea arata ca ne pasa si ca suntem acolo. De cateva zile, cuvantul imbratisare este si despre colectia-capsula anuntata si realizata de Noemi Meilman si Robert Ratiu impreuna cu brandul de tricotaje De MIRA. Lansarea ei oficiala va avea loc in cadrul unui pop-up store de o zi, duminica, 16 decembrie, la Beans & Dots Mezanin din Bucuresti.

Colectia reflecta nu doar stilul vestimentar al lui Noemi Meilman si al lui Robert Ratiu, ci si valorile in care ei cred. “THE HUG este un omagiu adus prieteniei si iubirii, despre bucuria de a revedea pe cineva drag dupa o ora sau dupa 10 ani. THE HUG este despre drepturi egale si despre respect, despre people like you and me. Ne-am dorit un statement pe cat de puternic pe atat de usor de asumat. Randurile de cupluri vorbesc despre solidaritate si respect, despre grija neconditionata pentru cei de langa noi si despre cum fiecare dintre noi ii poate face celuilalt viata mai buna.”


Noemi Meilman si Robert Ratiu

THE HUG cuprinde cinci piese calduroase ca niste imbratisari si este disponibila in patru variante de imprimeuri. Rochia Comfort me, puloverul Cuddle me bad, jambierele sau manecile Hold me, cagula Cover me si salul Love me pot fi achizitionate  online de pe demira.ro si offline la pop-up shop-ul de pe 16 decembrie. 10% din vanzarile fiecarei piese vor fi donate Organizatiei Mozaiq (@mozaiqlgbt).

Grafica print: Mihai Guliman
Credite foto: Oltin Dogaru (@oltindogaru)
Modele: Oana Maria Zaharia (@spiritual_wwwhore) si Razvan Firea (@razvanfirea)
Make up: Claudiu Burca (@claudiu.burca)
Styling: Razvan Firea & Robert Ratiu
#thehug #NoemixAdevaratulRobertxDemira

PUBLISHED ON 13.12.2018 TAGS: colectie capsula tricotaje

more in Newsroom