AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
News
Autor: Ioana Lovin

THE HUG, o colectie despre prietenie si iubire

Imbratisarea este un gest prin care ne manifestam bucuria unei intalniri, dragostea si increderea pe care o avem unul in altul, dar si sprijinul fata de cineva drag. Imbratisarea arata ca ne pasa si ca suntem acolo. De cateva zile, cuvantul imbratisare este si despre colectia-capsula anuntata si realizata de Noemi Meilman si Robert Ratiu impreuna cu brandul de tricotaje De MIRA. Lansarea ei oficiala va avea loc in cadrul unui pop-up store de o zi, duminica, 16 decembrie, la Beans & Dots Mezanin din Bucuresti.

Colectia reflecta nu doar stilul vestimentar al lui Noemi Meilman si al lui Robert Ratiu, ci si valorile in care ei cred. “THE HUG este un omagiu adus prieteniei si iubirii, despre bucuria de a revedea pe cineva drag dupa o ora sau dupa 10 ani. THE HUG este despre drepturi egale si despre respect, despre people like you and me. Ne-am dorit un statement pe cat de puternic pe atat de usor de asumat. Randurile de cupluri vorbesc despre solidaritate si respect, despre grija neconditionata pentru cei de langa noi si despre cum fiecare dintre noi ii poate face celuilalt viata mai buna.”


Noemi Meilman si Robert Ratiu

THE HUG cuprinde cinci piese calduroase ca niste imbratisari si este disponibila in patru variante de imprimeuri. Rochia Comfort me, puloverul Cuddle me bad, jambierele sau manecile Hold me, cagula Cover me si salul Love me pot fi achizitionate  online de pe demira.ro si offline la pop-up shop-ul de pe 16 decembrie. 10% din vanzarile fiecarei piese vor fi donate Organizatiei Mozaiq (@mozaiqlgbt).

Grafica print: Mihai Guliman
Credite foto: Oltin Dogaru (@oltindogaru)
Modele: Oana Maria Zaharia (@spiritual_wwwhore) si Razvan Firea (@razvanfirea)
Make up: Claudiu Burca (@claudiu.burca)
Styling: Razvan Firea & Robert Ratiu
#thehug #NoemixAdevaratulRobertxDemira

PUBLISHED ON 13.12.2018

more in Newsroom