HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
The Glow and The Show. 5 ani de Molecule F

The Glow and The Show. 5 ani de Molecule F

Molecule F, prima platforma dedicata in exclusivitate designului romanesc, a sarbatorit cea de-a cincea aniversare printr-o petrecere inedita la Circ & Variete Globus Bucuresti. Intitulat “The Glow and The Show”, evenimentul a reunit pe 16 iunie designeri romani, vedete, reprezentanti media, parteneri, colaboratori si prieteni, care au asistat impreuna la un spectacol de circ privat.

„Am ales sa aniversam cei 5 ani la Globus, pentru ca circul este sursa povestilor despre performanta, dovada pasiunii transformate in perseverenta, a povestilor de mare incordare, a incercarilor si a efortului sustinut in conditii dificile, locul in care suspansul creste treptat si entuziasmul nu are limite,” a declarat  Mirela Bucovicean, Owner Molecule F.

Cu aceasta ocazie, Molecule F a lansat si o interfata imbunatatita a platformei online si un portofoliu imbogatit de designeri romani. Noul Molecule F, ce poate fi accesat si de pe dispozitive mobile, a intrat cu peste 200 de piese noi, semnate atat de designerii deja existenti, cat si de numele care au pasit acum in universul molecular.

Foto:
Alberto Grosescu
Andrei Cristian Petrescu
The Storyalist

PUBLISHED ON 18.06.2015

more in Newsroom