ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
The Glow and The Show. 5 ani de Molecule F

The Glow and The Show. 5 ani de Molecule F

Molecule F, prima platforma dedicata in exclusivitate designului romanesc, a sarbatorit cea de-a cincea aniversare printr-o petrecere inedita la Circ & Variete Globus Bucuresti. Intitulat “The Glow and The Show”, evenimentul a reunit pe 16 iunie designeri romani, vedete, reprezentanti media, parteneri, colaboratori si prieteni, care au asistat impreuna la un spectacol de circ privat.

„Am ales sa aniversam cei 5 ani la Globus, pentru ca circul este sursa povestilor despre performanta, dovada pasiunii transformate in perseverenta, a povestilor de mare incordare, a incercarilor si a efortului sustinut in conditii dificile, locul in care suspansul creste treptat si entuziasmul nu are limite,” a declarat  Mirela Bucovicean, Owner Molecule F.

Cu aceasta ocazie, Molecule F a lansat si o interfata imbunatatita a platformei online si un portofoliu imbogatit de designeri romani. Noul Molecule F, ce poate fi accesat si de pe dispozitive mobile, a intrat cu peste 200 de piese noi, semnate atat de designerii deja existenti, cat si de numele care au pasit acum in universul molecular.

Foto:
Alberto Grosescu
Andrei Cristian Petrescu
The Storyalist

PUBLISHED ON 18.06.2015

more in Newsroom