HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
The Cherry Blossom Girl intr-o rochie MLH, pentru Chloe

The Cherry Blossom Girl intr-o rochie MLH, pentru Chloe

Alix Bancourt de la blogul The Cherry Blossom Girl poarta o rochie Maria Lucia Hohan in fotografiile ce ilustreaza universul creat de ea pentru parfumul L’eau de Chloe. Creatia designerului roman, usoara si vaporoasa, se potriveste perfect cu micul paradis imortalizat de Alix. Tu ce crezi?

„Am fost incantata atunci cand Chloe m-a invitat sa creez propria interpretare pentru noul lor parfum: L’eau de Chloe. Atmosfera noii sale campanii reprezinta imaginea a ceea ce consider eu a fi o vara perfecta: soare intr-un peisaj de tara, sa mergi cu picioarele goale prin iarba, purtand o rochie usoara. Astfel, realizarea acestor fotografii a fost ceva foarte firesc pentru mine. Surpriza shootingului a fost o sticla mica pentru baloane de sapun parfumate, creata de Chloe. Cand am facut cateva baloane, notele florale proaspete ale parfumului s-au topit in aer. Peisajul unde ma aflam s-a transformat imediat intr-un colt de paradis,” povesteste Alix Bancourt pe blogul ei.

Vezi toate fotografiile aici!

Foto: Alix Bancourt via www.thecherryblossomgirl.com

PUBLISHED ON 17.05.2012

more in Newsroom