INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte

STEFANEL Cocktail Party

Implinirea a patru ani de la deschiderea concept-store-ului Stefanel in vila din rondul de la Piata Romana si lansarea colectiei toamna-iarna au fost celebrate, aseara, printr-o petrecere chic & relaxata. Cladirea ce poarta astazi numele brandului italian a gazduit vedete, oameni de presa si fashion bloggeri care s-au bucurat de eveniment alaturi de invitatul special Carlo Stefanel, Director Comercial al companiei. Conversatiile despre moda au fost completate de un mici-concert sustinut de Maria Radu.

Andreea Esca, Andreea Raicu, Ilinca Vandici, Sore, Alexandra Ungureanu, Corina Caragea, Anca Lungu, Anca Serea, Virgil Iantu, Paul Ipate, Eli Roman, Gianina Corondan, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu se regasesc printre cei care au descoperit printre primii noile piese calduroase si confortabile, inspirate de stilul anilor ’70. Notele vintage, detaliile grafice, minimalismul si influentele sport definesc propunerile Stefanel pentru sezonul rece.

Daca esti curioasa cum a fost atmosfera evenimentului, fotografiile de mai jos o surprind cat se poate de bine.

Foto via Stefanel

PUBLISHED ON 24.09.2015

more in Fashion Etc