EDITOR'S CHOICE

Detalii sic de pe covorul...

Coafuri cu parul desfacut si aranjat in asa fel incat sa…

ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

Editor's Choice

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare cum nu se poate mai potrivita pentru a descrie aranjamentele florale in stil japonez (ikebana). Am devenit constienta de predilectia mea pentru ikebana relativ recent. Cred ca un follow hotarat pe Instagram a incurajat platforma sa imi arate tot felul de tablouri vii carora le-as putea da inimioare, iar eu m-am bucurat de asta si, adesea, am fost extrem de impresionata de ce vedeam in fotografii. Simplitatea si echilibrul sunt printre elementele care definesc, de obicei, lucrurile pe gustul meu, deci nu e de mirare ca rezonez atat de mult cu aceste compozitii. Asimetria, insa, mai putin. Pana de curand, as fi ales, fara sa clipesc, simetria. Si totusi, fara asimetrie, ikebana nu exista. Cuvintele artistei florale Emily Thompson din articolul The Rise of Modern Ikebana, publicat pe nytimes.com cu ani in urma, mi-au clarificat nedumerirea atat de usor: "Asa cum asimetria este definita de simetrie, ikebana este intotdeauna prezenta atunci cand cineva lucreaza cu florile." Principiile si simbolurile care stau la baza aranjamentelor in stil japonez m-au determinat sa chestionez de unde vine nevoia mea de a scrie despre ele acum. Sunt in trend? Se poate, dar parca e mai mult de atat. Sunt genul de persoana ...

Inapoi Inainte

STEFANEL Cocktail Party

Implinirea a patru ani de la deschiderea concept-store-ului Stefanel in vila din rondul de la Piata Romana si lansarea colectiei toamna-iarna au fost celebrate, aseara, printr-o petrecere chic & relaxata. Cladirea ce poarta astazi numele brandului italian a gazduit vedete, oameni de presa si fashion bloggeri care s-au bucurat de eveniment alaturi de invitatul special Carlo Stefanel, Director Comercial al companiei. Conversatiile despre moda au fost completate de un mici-concert sustinut de Maria Radu.

Andreea Esca, Andreea Raicu, Ilinca Vandici, Sore, Alexandra Ungureanu, Corina Caragea, Anca Lungu, Anca Serea, Virgil Iantu, Paul Ipate, Eli Roman, Gianina Corondan, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu se regasesc printre cei care au descoperit printre primii noile piese calduroase si confortabile, inspirate de stilul anilor ’70. Notele vintage, detaliile grafice, minimalismul si influentele sport definesc propunerile Stefanel pentru sezonul rece.

Daca esti curioasa cum a fost atmosfera evenimentului, fotografiile de mai jos o surprind cat se poate de bine.

Foto via Stefanel

PUBLISHED ON 24.09.2015

more in Fashion Etc