HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

STEFANEL Cocktail Party

Implinirea a patru ani de la deschiderea concept-store-ului Stefanel in vila din rondul de la Piata Romana si lansarea colectiei toamna-iarna au fost celebrate, aseara, printr-o petrecere chic & relaxata. Cladirea ce poarta astazi numele brandului italian a gazduit vedete, oameni de presa si fashion bloggeri care s-au bucurat de eveniment alaturi de invitatul special Carlo Stefanel, Director Comercial al companiei. Conversatiile despre moda au fost completate de un mici-concert sustinut de Maria Radu.

Andreea Esca, Andreea Raicu, Ilinca Vandici, Sore, Alexandra Ungureanu, Corina Caragea, Anca Lungu, Anca Serea, Virgil Iantu, Paul Ipate, Eli Roman, Gianina Corondan, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu se regasesc printre cei care au descoperit printre primii noile piese calduroase si confortabile, inspirate de stilul anilor ’70. Notele vintage, detaliile grafice, minimalismul si influentele sport definesc propunerile Stefanel pentru sezonul rece.

Daca esti curioasa cum a fost atmosfera evenimentului, fotografiile de mai jos o surprind cat se poate de bine.

Foto via Stefanel

PUBLISHED ON 24.09.2015

more in Fashion Etc