HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
STARS IN DIOR – Moda Haute Couture si Film

STARS IN DIOR – Moda Haute Couture si Film

Fascinat de lumea filmului, Christian Dior a devenit designer de costume in 1942, cu patru ani inainte de a crea casa haute couture. Astazi, filmografia Dior numara peste 90 de productii, iar nume celebre precum Marlene Dietrich, Sophia Loren, Grace Kelly, Charlize Theron, Natalie Portman, Penelope Cruz sau Monica Belucci au purtat cele mai rafinate creatii Dior, atat pe marele ecran cat si pe covorul rosu. In 250 de imagini, cartea "Stars in Dior" isi propune sa ilustreze cele mai stralucitoare aspecte din universul cinematografiei.

Cartea acorda un loc special campaniei de publicitate pentru parfumul J’adore, a carei imagine este Charlize Theron. Prin magia pe care o permite cinematografia, campania le readuce la viata pe Marlene Dietrich, Grace Kelly si Marilyn Monroe, actrite care au avut legaturi cu casa Dior.

Iata in continuare coperta si cateva imagini din interiorul cartii!

Foto: Dior.com

PUBLISHED ON 21.05.2012

more in Newsroom