AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

SELENIT transforma lansarea unei colectii vestimentare intr-o lansare de stare

Pe 9 martie, studentii UNARTE au lansat colectia SELENIT primavara-vara 2014, in cadrul unui eveniment multisenzorial, gazduit de Galeria Galateca. Designul vestimentar s-a imbinat cu medii de expresie precum actoria, muzica sau arta, construind impreuna un performance impresionant.

Gandit ca moment de claritate intr-un spatiu in care linistea interioara transcende zgomotul exterior, SELENIT este un proiect colaborativ, conceput si dezvoltat de catre studentii anului trei la UNARTE, sectia Moda, sub coordonarea lector univ dr. Ioana Sanda Avram.

La crearea evenimentului de ieri, au contribuit si Vlad Tenu cu trei dintre instalatiile sale spectaculoase, Maria si Mihai Balabas cu muzica lor, VJ Cote cu efectele vizuale, Alina Popa (NO NO NO) cu aranjamentele sale, Andreea Mihalcea & Andrei Luca impreuna cu un grup de studenti ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica <Ion Luca Caragiale> din Bucuresti cu performance-ul, precum si Chef Lucian Petre, Andreea Tanasescu, Alex Vlad Covaci, Crisa Crivaran si Laura Bonciu.

Descopera colectia pe pagina de Facebook Selenit!

Foto: Ioana, arhiva personala

PUBLISHED ON 10.03.2014

more in Fashion Etc