WE LIKE

Pictura baroca, inspiratie pentru Christian...

Campania colectiei Christian Dior pentru primavara-vara 2021 cuprinde o serie de…

EDITOR'S CHOICE

Un playlist muzical inspirat de...

Ma gandeam zilele trecute ca, in melodiile pe care le stiu,…

INSPIRATIE

10 tinute preferate din colectiile...

Designerii si-au lansat recent colectiile pre-fall 2021. Cand m-am uitat peste…

NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte

SELENIT transforma lansarea unei colectii vestimentare intr-o lansare de stare

Pe 9 martie, studentii UNARTE au lansat colectia SELENIT primavara-vara 2014, in cadrul unui eveniment multisenzorial, gazduit de Galeria Galateca. Designul vestimentar s-a imbinat cu medii de expresie precum actoria, muzica sau arta, construind impreuna un performance impresionant.

Gandit ca moment de claritate intr-un spatiu in care linistea interioara transcende zgomotul exterior, SELENIT este un proiect colaborativ, conceput si dezvoltat de catre studentii anului trei la UNARTE, sectia Moda, sub coordonarea lector univ dr. Ioana Sanda Avram.

La crearea evenimentului de ieri, au contribuit si Vlad Tenu cu trei dintre instalatiile sale spectaculoase, Maria si Mihai Balabas cu muzica lor, VJ Cote cu efectele vizuale, Alina Popa (NO NO NO) cu aranjamentele sale, Andreea Mihalcea & Andrei Luca impreuna cu un grup de studenti ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica <Ion Luca Caragiale> din Bucuresti cu performance-ul, precum si Chef Lucian Petre, Andreea Tanasescu, Alex Vlad Covaci, Crisa Crivaran si Laura Bonciu.

Descopera colectia pe pagina de Facebook Selenit!

Foto: Ioana, arhiva personala

PUBLISHED ON 10.03.2014

more in Fashion Etc