AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
S-a lansat Libraria Copiilor

S-a lansat Libraria Copiilor

Libraria Copiilor (www.librariacopiilor.ro) este un nou magazin virtual care reuneste o colectie atent alcatuita de carti pentru copiii de toate varstele, dar si titluri care sunt destinate parintilor. Libraria aduna povesti clasice, carti de poezii sau romane celebre ale copilariei, atat titluri romanesti, cat si internationale. La acestea se adauga o selectie vasta de carti psihologice sau gastronomice pentru parinti, manuale si auxiliare scolare.

“«Libraria Copiilor» s-a nascut din dorinta mai mulor parinti de a gasi informatii relevante, cu adevarat utile, despre noile aparitii editoriale de pe piata. In domeniul cartilor pentru copii nu exista o «bursa» a valorilor, asa cum exista pentru literatura obisnuita. Un cititor adult poate gasi imediat cronici si recenzii credibile despre aproape orice carte nou aparuta si isi poate forma rapid o opinie corecta si utila. La o carte pentru copii nu poti sa faci acelasi lucru, fiind nevoit sa te bazezi pe intuitie, noroc sau pe parerile subiective ale altor parinti. Am dorit ca site-ul nostru sa poata oferi o solutie acestei probleme”, subliniaza reprezentantii Librariei Copiilor.

Noua librarie virtuala pentru copii si parinti se pozitioneaza ca oferind “cele mai frumoase carti pentru copii publicate in Romania”. Libraria Copiilor reuneste doar titluri ce contin literatura de calitate si ilustratii realizate de artisti profesionisti, la acestea adaugandu-se o calitate grafica ireprosabila. Multe dintre cartile oferite de Libraria Copiilor beneficiaza de recenzii realizate de scriitori si jurnalisti din sfera culturala, care s-au alaturat acestui proiect. De asemenea, parintii vor putea contribui si ei, direct pe site, cu comentarii si opinii referitoare la cartile prezentate.

Libraria beneficiaza de un sistem intuitiv de cautare a cartilor si de un mod de comanda sigur si rapid, iar plata se poate face inclusiv cu cardul. Catalogul este structurat in categorii clare si sugestive, clasificate dupa criterii utile cum ar fi varsta copiilor, continutul sau pretul. Formularul de comanda este clar si facil, optimizand timpul consumat de client pentru procesarea achizitiei.

PUBLISHED ON 03.11.2011

more in Newsroom