HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Plateste o cafea cu versuri, de Ziua Internationala a Poeziei

Pe 21 martie, de Ziua Internationala a Poeziei, iti vei putea plati cafeaua cu versuri. Julius Meinl lanseaza, cu aceasta ocazie, provocarea de a strange 15.000 de poezii, scrise pe servetele de clientii cafenelelor sale din intreaga tara.

Inceput in 2013, proiectul Plateste cu poezie continua anul acesta cu si mai mult entuziasm, dorind sa devina in timp traditie. ‚ÄěProiectul <Plateste cu Poezie> a inceput din dorinta Julius Meinl de a aduce poezia mai aproape de cotidian si de a schimba ceva. Avem incredere in puterea poeziei de a face o lume mai buna si de a stabili o traditie – in fiecare an, de Ziua Internationala a Poeziei, consumatorii sunt invitati sa scrie poezii in schimbul cafelei preferate.Succesul evenimentului de anul trecut ne-a determinat sa transformam acest eveniment intr-unul care se intinde pe o perioada indelungata si de aceea aspiram la un numar de 15.000 de poezii anul acesta,” spune Tibor Dobri, Managing Director CEE South-East Julius Meinl.

Proiectul se desfasoara pe 21 martie in 150 de cafenele Julius Meinl din 55 de orase, unde oricine poate savura o cafea in schimbul unor versuri.

Lista completa a cafenelelor este disponibila pe pagina de Facebook Julius Meinl.

Info: Julius Meinl, Foto: PeTocuri.ro

PUBLISHED ON 19.03.2014

more in Newsroom