AMINTIRI

Printre oracole si caiete de...

De la clasicul Nu te supara, frate!, la papusile Aradeanca, fel…

AMINTIRI

Suvenirurile, portaluri spre vacante

Experientele traite sunt cele mai pretioase suveniruri, vei spune, iar eu…

EDITOR'S CHOICE

Mood board de toamna, cu...

Toamna isi anunta venirea din timp. Asa ca, in preintampinarea ei,…

INSPIRATIE

Ai o rochie alba. Ce...

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem…

FASHION BRIEF

Magazinul Dior de pe Avenue...

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut….

INSPIRATIE

Tinute emblematice Barbie, inspiratie pentru...

Orice turneu de promovare a unui film are si o componenta…

INSPIRATIE

10 rochii couture fw 2023/24....

Continui traditia de a alege 10 rochii din colectiile haute-couture prezentate…

Interviu

Bijuteriile Lito

Nu as fi crezut ca estetica unui artist este asa de mult influentata de personalitatea lui, pana cand nu am cunoscut-o pe Lito Karakostanoglou, la evenimentul "meet the designer" de la Madison Perfumery. Bijuteriile ei nu sunt despre stralucire si statut. Sunt bijuterii pe care trebuie sa le incerci si abia atunci descoperi un limbaj nonverbal, prin care sa iti poti exprima cel mai bine o ipostaza a feminitatii si o stare de moment. Lito este tactila, isi poarta bijuteriile si se joaca cu ele ca si cu niste cuvinte care, daca le pui in alta ordine, isi schimba complet sensul. Si cel mai mare talent al ei este ca e o femeie adevarata, care stie exact ce vrea sa spuna si o spune perfect prin bijuteriile ei. * Se spune ca relatia cu bijuteriile este o mostenire din copilarie: de la cineva din familie sau, pur si simplu, de la cineva care ne-a placut si ne-a influentat. Care este prima ta amintire cu o bijuterie? Este un inel in forma de floare pe care il avea mama mea si pe care mi-l doream si eu, dar si fiecare dintre surorile mele. Toate eram fascinate de acel inel. Si am primit fiecare o replica a acelui inel, din partea mamei, cand am implinit 18 ani. Pentru o bijuterie, forma este un element important. Intrebarea mea este daca forma urmeaza emotia sau vicev...

Inapoi Inainte
Plaje celebre devin diorame in miniatura pentru Gucci
Editor's Choice
Autor: Ioana Lovin

Plaje celebre devin diorame in miniatura pentru Gucci

Campania Gucci Resort 2022 prezinta o serie de diorame cu destinatii estivale, in care accesoriile colectiei devin parte din arhitectura locurilor, iar modelele Anok Marial, Matilde Buoso si Ruiqi Jiang, calatoare intr-o lume in miniatura.


Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Mi-a placut conceptul si am cautat imediat echipa care a gandit si implementat totul. Asa am aflat ca Alessandro Michele este directorul de creatie al campaniei, ca Max Siedentopf este fotograful si art directorul acesteia, ca partea de set design poarta semnatura Victoriei Salomoni si ca animatiile stop-motion sunt realizate de Chris Ullens si Bill Porter.

Apoi, ca Luca Galasso s-a ocupat de styling, de machiaje – Camilla Romagnoli, iar de coafuri – Andrea Martinelli. Si, uite asa, am adaugat cateva conturi noi la grupul celor pe care le urmaream deja in social media.


Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Colectia Gucci Resort 2022 este inspirata de obiceiul oamenilor de a-si petrece vacanta de vara in locuri cu plaje insorite. Piesele vestimentare si accesoriile sunt gandite pentru astfel de calatorii. Prin urmare, elementele ce tin de estetica si confort sunt puse in echilibru, iar paleta cromatica este una cat se poate de generoasa.

Nu lipsesc palariile si ochelarii de soare, costumele de baie, espadrilele a caror talpa e decorata cu rafie impletita, articole de imbracaminte din tricotaje fine sau matase.


Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Datorita fotografiilor campaniei, gentile sunt primele piese care mi-au captat atentia. Asezate in dioramele miniaturale, fiecare dintre ele se integreaza in peisajul potrivit. Locurile care au servit ca sursa de inspiratie nu sunt pastrate secret. Numele lor stau inscriptionate pe fiecare accesoriu. Printre ele, Bondi, Cannes, Capri, Hawaii, Miami sau Monte Carlo.


Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Fotograf: Max Siedentopf / Sursa foto: Hepta.ro

Daca ma intreaba cineva, dioramele inspirate de Capri sunt (printre) favoritele mele, cu stanci abrupte si case in nuante pastelate. Nu am ajuns, pana acum, in acest loc, dar tare mi-ar placea ca situatia sa se schimbe intr-o vara.

Sursa fotografie principala: Hepta.ro / Campanie Gucci / Fotograf: Max Siedentopf

PUBLISHED ON 02.08.2022

more in Fashion Etc