AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
PATZAIKIN Fashion toamna-iarna 2012/13: lansare internationala

PATZAIKIN Fashion toamna-iarna 2012/13: lansare internationala

Colectia PATZAIKIN Fashion toamna-iarna 2012/13 a defilat saptamana trecuta la Museumsquartier Viena, in cadrul festivalului Summer of Fashion. Lansarea internationala a brandului pe podiumul vienez este marcata de o abordare proaspata, inspirata de povestea impresionanta a lui Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic la canotaj, precum si de frumusetea genuina a peisajului Deltei Dunarii.

Culorile colectiei oscileaza intre tonuri de gri si bej, pana la albastru denim intens sau negru decolorat, evidentiind intentia de a regasi prin intermediului designului contemporan calea spre natura. Materiale naturale – precum bumbacul, inul sau canepa – construiesc fiecare piesa. Stilul utilitar clasic se face remarcat prin buzunarele mari ce se regasesc pe bluze, pantaloni si geci. Piesele colectiei sunt rezultatul metodelor de productie traditionale combinate cu inovatiile prezentului. Ele sunt dedicate celor pe care ii caracterizeaza spiritul de aventura, fiind mereu dornici sa (re)descopere natura.

In perioada 3 august – 6 septembrie 2012, colectia PATZAIKIN toamna‐iarna 2012‐2013 se regaseste in fashion‐shop‐ul COMBINAT al Museumsquartier. Lansata in noiembrie 2011 la Bucuresti (linia sport) si apoi in februarie 2012 la Berlin Fashion Week (liniile denim si in), colectia a ilustrat principiile care guverneaza evolutia componentei de vestimentatie si accesorii a brandului PATZAIKIN: confort si calitate, materiale eco‐friendly si de provenienta majoritar romaneasca, design original si respect pentru traditie.

In acest an, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a selectat brandul PATZAIKIN sa conceapa tinuta oficiala a delegatiei romane la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra 2012. Colectia se regaseste pentru public in pop-up shop PATZAIKIN din Baneasa Shopping City, deschis doar pana pe 2 septembrie 2012, cand se incheie Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Londra.

Foto: Patzaikin

PUBLISHED ON 27.08.2012

more in Newsroom