AMINTIRI

Printre oracole si caiete de...

De la clasicul Nu te supara, frate!, la papusile Aradeanca, fel…

AMINTIRI

Suvenirurile, portaluri spre vacante

Experientele traite sunt cele mai pretioase suveniruri, vei spune, iar eu…

EDITOR'S CHOICE

Mood board de toamna, cu...

Toamna isi anunta venirea din timp. Asa ca, in preintampinarea ei,…

INSPIRATIE

Ai o rochie alba. Ce...

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem…

FASHION BRIEF

Magazinul Dior de pe Avenue...

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut….

INSPIRATIE

Tinute emblematice Barbie, inspiratie pentru...

Orice turneu de promovare a unui film are si o componenta…

INSPIRATIE

10 rochii couture fw 2023/24....

Continui traditia de a alege 10 rochii din colectiile haute-couture prezentate…

Interviu

Bijuteriile Lito

Nu as fi crezut ca estetica unui artist este asa de mult influentata de personalitatea lui, pana cand nu am cunoscut-o pe Lito Karakostanoglou, la evenimentul "meet the designer" de la Madison Perfumery. Bijuteriile ei nu sunt despre stralucire si statut. Sunt bijuterii pe care trebuie sa le incerci si abia atunci descoperi un limbaj nonverbal, prin care sa iti poti exprima cel mai bine o ipostaza a feminitatii si o stare de moment. Lito este tactila, isi poarta bijuteriile si se joaca cu ele ca si cu niste cuvinte care, daca le pui in alta ordine, isi schimba complet sensul. Si cel mai mare talent al ei este ca e o femeie adevarata, care stie exact ce vrea sa spuna si o spune perfect prin bijuteriile ei. * Se spune ca relatia cu bijuteriile este o mostenire din copilarie: de la cineva din familie sau, pur si simplu, de la cineva care ne-a placut si ne-a influentat. Care este prima ta amintire cu o bijuterie? Este un inel in forma de floare pe care il avea mama mea si pe care mi-l doream si eu, dar si fiecare dintre surorile mele. Toate eram fascinate de acel inel. Si am primit fiecare o replica a acelui inel, din partea mamei, cand am implinit 18 ani. Pentru o bijuterie, forma este un element important. Intrebarea mea este daca forma urmeaza emotia sau vicev...

Inapoi Inainte
Parul prins cu funda neagra
Hot Trend
Autor: Ioana Lovin

Parul prins cu funda neagra

Funda neagra, simpla sau decorata cu elemente diverse, reprezinta un accesoriu clasic pentru par. O poti purta oricand, fara teama ca e demodata. Cu toate astea, sunt perioade in care ea joaca un rol cheie pe scena tendintelor si nu cred ca gresesc daca spun ca una dintre acele perioade este acum.


Jennie Kim / Sursa foto: Hepta.ro

Cand m-am uitat la fotografiile de street style de la evenimentele Saptamana Modei de anul acesta, parul prins cu o funda neagra (sau mai multe) a devenit un element recurent. Mi-a atras atentia din nou zilele trecute, in timp ce rasfoiam online printre fotografiile din timpul Festivalului de Film de la Cannes. Un semn clar pentru mine ca funda neagra e un accesoriu care poate descifra aproape orice cod vestimentar.

Consider accesoriile statement un simbol pentru o zi buna si un mod la indemana de a schimba lookul unei coafuri simple. De altfel, parul celor din imagini e cand prins in coada sau intr-o impletitura rasucita, cand lasat liber. Nimic cu adevarat special. In oricare dintre situatii, detaliul care face ca rezultatul sa fie, totusi, special e funda neagra.


Jennie Kim / Sursa foto: Hepta.ro


Hannah Quinlivan / Sursa foto: Hepta.ro


Angele / Sursa foto: Hepta.ro


Beatrice Granno / Sursa foto: Hepta.ro


Ana Clara Benevides / Sursa foto: Hepta.ro


Fer Millan / Sursa foto: Hepta.ro


Anna Rosa Vitiello / Sursa foto: Hepta.ro

Sursa fotografie principala: Hepta.ro / In imagine este Jennie Kim

PUBLISHED ON 29.05.2023

more in Fashion Etc