AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

PANDORA Essence Collection

'Pe tine ce valori te definesc?' Peste 7500 de femei au oferit raspunsurile lor la intrebare, iar acestea au devenit sursa de inspiratie care a conturat colectia Pandora Essence. Increderea, onestitatea, sanatatea, iubirea, respectul, fericirea sau pacea se regasesc printre cele mai pretuite valori mentionate de cele care au participat la studiu.

Dorind sa se distanteze de ritmul alert in care traiesc si de volatilitatea lumii contemporane, femeile se intorc spre sine si se reconecteaza la ceea ce le reprezinta de fapt. Pornind de la aceste nevoi identificate, echipa Pandora a evidentiat patru tendinte importante – armonia, angajamentul, puterea si apartenenta – care le vor influenta creatiile viitoare. Essence Collection include o bratara din argint 925 si 24 de talismane care pot fi montate pe ea, toate finisate manual, din metale si pietre pretioase, ale caror simboluri cristalizeaza 24 de valori personale.

Noua bratara este mai supla, iar talismanele au un sistem de prindere unic si pot fi asezate si fixate oriunde pe bratara, creand un look elegant si armonios. In functie de personalitatea si de stilul fiecarei femei, bratara poate fi impodobita cu talismanele care le definesc.

Colectia este disponibila in magazinele Pandora din martie 2014.

Foto si info: Pandora

PUBLISHED ON 14.03.2014

more in Fashion Etc