WE LIKE

Pictura baroca, inspiratie pentru Christian...

Campania colectiei Christian Dior pentru primavara-vara 2021 cuprinde o serie de…

EDITOR'S CHOICE

Un playlist muzical inspirat de...

Ma gandeam zilele trecute ca, in melodiile pe care le stiu,…

INSPIRATIE

10 tinute preferate din colectiile...

Designerii si-au lansat recent colectiile pre-fall 2021. Cand m-am uitat peste…

NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte

Otilia Brailoiu Atelier – Colectia Bridal 2014

Otilia Brailoiu Atelier lanseaza colectia Bridal 2014, care cuprinde 'vestminte aristocrate pentru suflete libere... pentru femei gata oricand sa iubeasca', dupa cum o descrie designerul. Cu aceasta ocazie, tanarul brand intra oficial in galeria creatorilor romani de rochii de ceremonie.

“Am imaginat personaje boem libertine, diafane sau categorice, neconventionale, dar stralucitoare. Croielile sunt clasice, cu puternice centre romantice, feminine, totul convertit intr-o maniera moderna pentru ca, in final, rochia sa curga natural, innobiland dinamica gestului si fluiditatea miscarii si eliberand  misterul prin jocuri de transparenta. Tesaturile sunt incontestabil pretioase, multe dantele stralucitoare si de inalta tinuta, in forma initiala sau rebrodata, muselina si tulle de matase, multe aplicatii manuale florale, feminine, discrete”, spune designerul Otilia Brailoiu.

Colectia este disponibila in formula completa la Zenya Atelier – Bld. Lascar Catargiu 27, in perioada:
21.02.2014 – 23.02.2014, intre orele 11:00 – 20:00;
24.02.2014 – 08.03.2014, de marti pana sambata, intre orele 12:00 – 19:00.

Mai multe imagini cu creatiile colectiei pe pagina de Facebook Otilia Brailoiu Atelier!

Foto via Otilia Brailoiu Atelier

PUBLISHED ON 07.03.2014

more in Fashion Etc