AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Otilia Brailoiu Atelier – Colectia Bridal 2014

Otilia Brailoiu Atelier lanseaza colectia Bridal 2014, care cuprinde 'vestminte aristocrate pentru suflete libere... pentru femei gata oricand sa iubeasca', dupa cum o descrie designerul. Cu aceasta ocazie, tanarul brand intra oficial in galeria creatorilor romani de rochii de ceremonie.

“Am imaginat personaje boem libertine, diafane sau categorice, neconventionale, dar stralucitoare. Croielile sunt clasice, cu puternice centre romantice, feminine, totul convertit intr-o maniera moderna pentru ca, in final, rochia sa curga natural, innobiland dinamica gestului si fluiditatea miscarii si eliberand¬† misterul prin jocuri de transparenta. Tesaturile sunt incontestabil pretioase, multe dantele stralucitoare si de inalta tinuta, in forma initiala sau rebrodata, muselina si tulle de matase, multe aplicatii manuale florale, feminine, discrete”, spune designerul Otilia Brailoiu.

Colectia este disponibila in formula completa la Zenya Atelier – Bld. Lascar Catargiu 27, in perioada:
21.02.2014 – 23.02.2014, intre orele 11:00 – 20:00;
24.02.2014 – 08.03.2014, de marti pana sambata, intre orele 12:00 – 19:00.

Mai multe imagini cu creatiile colectiei pe pagina de Facebook Otilia Brailoiu Atelier!

Foto via Otilia Brailoiu Atelier

PUBLISHED ON 07.03.2014

more in Fashion Etc