AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
O femeie, 40 de pantofi

O femeie, 40 de pantofi

Cat timp vor exista noi si noi modele care sa se strecoare pe nesimtite pe lista de dorinte, nu cred ca expresia 'Am suficienti pantofi!' va fi folosita prea des. Cred insa ca o sesiune de 'shopping' in care sa alegi 40 de perechi pe gustul tau te-ar duce foarte aproape de aceasta afirmatie.

Cu ceva timp in urma, TLC anunta un concurs al carui premiu avea sa atraga zeci de mii de fane: cei 40 de pantofi mentionati mai sus pentru o singura castigatoare. Anca Buzoianu avea sa se bucure de acest premiu inedit, tocmai in perioada examenelor de bacalaureat.

„Sunt foarte emotionata ca am castigat acest concurs. Nu ma asteptam deloc si pot sa zic ca a fost cea mai buna zi din viata mea cand am primit telefonul in care m-au anuntat ca sunt marea castigatoare a acestui premiu de 40 de pantofi oferiti de Collective”, ne-a povestit Anca, o tanara foarte carismatica.

Insotita de mama care i-a sustinut orice alegere, Anca s-a simtit precum Carrie Bradshaw pentru o zi. Din zecile de modele expuse atent pe rafturi, ea putea sa spuna de 40 de ori „da”, iar noi ne-am trezit inevitabil alcatuind propria lista imaginara de pantofi. De la slapi de plaja la pantofi pentru ocazii speciale si pana la cizme UGG calduroase, castigatoarea TLC si-a compus o colectie de incaltaminte pentru orice tinuta si orice sezon.

Foto: Ioana Gheorghiu

PUBLISHED ON 09.07.2012

more in Newsroom