MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Andreea Mateiu are energie buna si talentul cameleonic de a ilustra…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Silvia este o femeie nonsalanta si asta este ceea ce imi…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Nu stiu de ce imi place mai mult de Isabela: pentru…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Nu cred in retete de parenting. Dar cred in prietene de…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Andreea este arhitect, iar atunci cand ma gandesc la ea, imi…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

Andreea stie moda. Este smart si creativa. Are intuitie buna, autoironie…

MARCH MEMO

Femei care fac din luna...

O stiu pe Ioana de peste 15 ani. Lucram impreuna, neintrerupt,…

FASHION BRIEF

Circuitul tendintelor in comunicare

  Amintiri despre print  Una dintre primele amintiri din publicitate este de la un festival de print, din 2001. La Sinaia, cu multe ad-uri expuse in complexul Furnica si multe discutii si vise proiectate catre Portoroz. Mi-a ramas in minte un ad pentru Nike, care avea ca vizual o imagine superba cu Bucurestiul noaptea, iar sloganul “Bucharest by Nike”. Si mi-am amintit cu Andreea Macri o alta reclama pe care o inscrisese ADDV, era la un produs banal de epilare. Dar vizualul, genial, era imaginea picioarelor perfect lucioase ale unei papusi Barbie. Modelul era papusa ei. De atunci facea casting bun de modelele :)) Intre timp, au trecut peste 20 de ani. In mintea mea aceasta propozitie suna in egala masura cu mandrie, dar si cu neliniste. Unitati de timp de genul asta aveau doar parintii nostri si pur si simplu nu stiu cand s-au insinuat si in portofoliul nostru. Dar, totusi, un asa interval de timp, care suna mai degraba a verdict, are si un avantaj: toti anii astia nu sunt doar niste cifre, ci experiente care iti schimba perspectiva. Circuitul tendintelor in comunicare  Pentru ca, intre timp, am facut ceea ce cred ca pentru profesia mea a fost cea mai generoasa strategie. Nu am avut niciodata un rol de anduranta, cu titluri in care creste treptat gradul de “senior...

Inapoi Inainte
O intalnire cu Delfina Delettrez Fendi
Editor's Choice
Autor: Vicki Nicola

O intalnire cu Delfina Delettrez Fendi

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea mai intima bijuterie a mea. De aceea, imi aleg mereu inelele pe care le port cu grija cu care imi aleg cuvintele cu care vorbesc. Si niciodata nu mi-a placut sa ma uit la o bijuterie in functie de taietura pietrei, de carate sau de alte detalii tehnice. A contat mereu povestea lor sau povestea lor cu mine.


sursa foto: Andreea Macri

MAGIC PUPPIES

De asta mi-a placut “magic puppies”, colectia Delfinei Delettrez lansata in 2015 sau 2016. Bufnita din tourmalina si catelul sau pisica din topaz sunt practic niste animale care leviteaza pe mainile tale, intr-un setting perfect. Iar jocul de culori si de forme le anima si aproape ca le da o putere magica. Iar tu, ca purtator, ai o bucurie complice, ca si cum, acum esti parte din “Alice in Tara Minunilor”, iar ceilalti habar nu au.


sursa foto: arhiva personala

DESIGNER INSIGHTS
Am intalnit-o pe Delfina Delettrez Fendi la un “trunk show” organizat de Madison Perfumery si prima ei intrebare a fost cum m-am impacat cu o piesa pe care o purtam, un inel din colectia “dancing diamonds”. Si m-a surprins intrebarea ei. Pentru ca ceea ce mi-a placut cel mai mult la acel inel, adica jocul si miscarea continua a pietrelor, a fost si lucrul pe care, la momentul purtarii, l-am acceptat cel mai greu. Si pana nu am surprins o stralucire speciala intr-una din miscarile aleatorii, nu m-am reimpacat cu aceasta piesa. Delfina evident nu ma stia, dar stia acest lucru despre mine. :)) Iar ca bonus mi-a povestit despre cum poti sa pui mai bine in valoare o geanta Fendigraphy medium. O porti pe umar, pentru ca logo-ul sa devina perfect lizibil. Pentru ca o geanta nu e frumoasa, e frumoasa in functie de cum o porti.


sursa foto: Andreea Macri


sursa foto: Andreea Macri

DESIGNERUL E CEL MAI BUN INFLUENCER
Designerul e cel mai bun influencer, de aceea cred ca astfel de intalniri complice dintre brand si client raman una dintre cele mai destepte miscari de marketing. Pentru ca, mai ales astazi, marketingul este o poveste la care contribuie amandoi.
sursa foto: Andreea Macri
Designerul e cel mai bun influencer, mai ales atunci cand e vorba de bijuterii, mai ales atunci cand e vorba de bijuteriile Delfinei Delettrez. Fiecare piesa a ei e o poveste cu final deschis, iar tu vrei acea bijuterie ca sa poti sa incepi sa scrii versiunea ta.
Pentru ca, aici este magia oricarei bijuterii: cand ea straluceste doar ca sa fie suport pentru gesturile tale.


sursa foto: Andreea Macri


sursa foto: Andreea Macri


sursa foto: arhiva personala

Delfina Delettrez

PUBLISHED ON 24.11.2022

more in Conversation Marks