AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Noul parfum Dior Addict Eau Delice, intruchipat de Daphne Groeneveld

Noul parfum Dior Addict Eau Delice, intruchipat de Daphne Groeneveld

'Am gustat din plin privilegiile unei tinereti zbuciumate, varsta la care dansezi zi si noapte, indiferent de ce se intampla in jurul tau, varsta iubirilor lipsite de griji', spunea Christian Dior. Noul parfum Dior Addict Eau Delice vorbeste despre acea varsta si intruchipeaza o femeie ce debordeaza de energie, cu o frumusete gratioasa, mers de felina, privire seducatoare si cu o atitudine dezinvolta. Reprezentat de Daphne Groeneveld, Eau Delice este un parfum proaspat si senzual, un cocktail plin de 'joie-de-vivre'.

Prin noul Eau Delice, Francois Demachy a compus un parfum menit sa te farmece instant, cu aroma sa usor de purtat si usor de iubit. “Numele Eau Delice creioneaza o imagine precisa asupra parfumului. Este un parfum <delicios> care nu poate fi apreciat la adevarata sa valoare decat dupa ce il gusti”, spune acesta. Nota de varf te invaluie cu o aroma delicata si ascutita in acelasi timp, datorita esentei de merisor. Apoi, baza florala a parfumului te cucereste cu esente unice de iasomie Grandiflorum din India si Egipt si Ylang Ylang Mahoran. Pe fundal, moscul alb vine sa adauge densitate si distinctie intregii compozitii.

 

Scaune rosii pe terasa Senequier, plaja La Madrague si strazile inguste, pline de farmec, din Saint-Tropez, portul emblematic al elegantei. Cu parul ei blond dezordonat, eroina Dior Addict pare desprinsa din imaginile de neuitat din “Et Dieu Crea la Femme”, in regia lui Roger Vadim. Asemenea personajului interpretat de Brigitte Bardot in acest film claisc, eroina Dior Addict se elibereaza de conventii si traieste viata ca pe o joaca, mereu dezinvolta si autentica.

Foto, video si info: Dior

PUBLISHED ON 25.06.2013

more in Newsroom