INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Noul parfum Dior Addict Eau Delice, intruchipat de Daphne Groeneveld

Noul parfum Dior Addict Eau Delice, intruchipat de Daphne Groeneveld

'Am gustat din plin privilegiile unei tinereti zbuciumate, varsta la care dansezi zi si noapte, indiferent de ce se intampla in jurul tau, varsta iubirilor lipsite de griji', spunea Christian Dior. Noul parfum Dior Addict Eau Delice vorbeste despre acea varsta si intruchipeaza o femeie ce debordeaza de energie, cu o frumusete gratioasa, mers de felina, privire seducatoare si cu o atitudine dezinvolta. Reprezentat de Daphne Groeneveld, Eau Delice este un parfum proaspat si senzual, un cocktail plin de 'joie-de-vivre'.

Prin noul Eau Delice, Francois Demachy a compus un parfum menit sa te farmece instant, cu aroma sa usor de purtat si usor de iubit. “Numele Eau Delice creioneaza o imagine precisa asupra parfumului. Este un parfum <delicios> care nu poate fi apreciat la adevarata sa valoare decat dupa ce il gusti”, spune acesta. Nota de varf te invaluie cu o aroma delicata si ascutita in acelasi timp, datorita esentei de merisor. Apoi, baza florala a parfumului te cucereste cu esente unice de iasomie Grandiflorum din India si Egipt si Ylang Ylang Mahoran. Pe fundal, moscul alb vine sa adauge densitate si distinctie intregii compozitii.

 

Scaune rosii pe terasa Senequier, plaja La Madrague si strazile inguste, pline de farmec, din Saint-Tropez, portul emblematic al elegantei. Cu parul ei blond dezordonat, eroina Dior Addict pare desprinsa din imaginile de neuitat din “Et Dieu Crea la Femme”, in regia lui Roger Vadim. Asemenea personajului interpretat de Brigitte Bardot in acest film claisc, eroina Dior Addict se elibereaza de conventii si traieste viata ca pe o joaca, mereu dezinvolta si autentica.

Foto, video si info: Dior

PUBLISHED ON 25.06.2013

more in Newsroom