INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ARTA & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
Noaptea Alba a Fotografiei @ Bucuresti

Noaptea Alba a Fotografiei @ Bucuresti

Pe 27 iunie, prima editie a Noptii Albe a Fotografiei aduce impreuna expozitii foto dintre cele mai diverse, ce se vor desfasura in aproape 40 de locatii din Bucuresti. Galerii de arta, cafenele, cluburi, restaurante si sedii de companii s-au alaturat acestui proiect, devenind parte din traseul povestilor in imagini ce va culmina cu o petrecere in Club Control, unde va concerta trupa Suie Paparude.

Nocturist de Igu Cristian Vasile, expozitia de grup Love Issue, Meanwhile in Zarnesti de Sergiu Mihaescu, Urban de Vlad Eftenie, Andreea Elisei, Ionut Staicu, Mihnea Ghildus, Animat (Tamina Ioana Puica) si Alex Galmean, Instagram Collective Projections sunt doar cateva dintre proiectele fotografice prezentate in cadrul evenimentului.

In fiecare dintre locatii, vizitatorii vor putea primi o mini-brosura care contine o lista cu toate locurile de desfasurare a expozitiilor si un spatiu special desemnat pentru a colecta stampile de la fiecare loc vizitat, pe baza carora se va face accesul la petrecerea din Club Control, incepand cu orele 23:00. Brosura va putea fi descarcata si tiparita si de pe site-ul evenimentului www.noapteafotografiei.ro,  sectiunea Party.

“Stampilele colectate de vizitatorii la Noaptea Alba a Fotografiei¬† vor putea fi folosite in mai multe feluri: un numar de minim 3 stampile¬† va permite accesul la petrecere, un numar de 5 stampile asigura primirea unui premiu garantat la sosirea la petrecere, iar un numar de minim 10 stampile va asigura participarea la tombola organizata in Club Control si care are ca premiu un aparat foto Sony NEX 5RW, declara Laura Mihailescu, Community Manager Pixelpedia.

Mai multe detalii despre locatii, expozitii si program gasesti pe www.noapteafotografiei.ro!

Foto si info: Pixelpedia

PUBLISHED ON 26.06.2013

more in Newsroom