HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Noaptea Alba a Fotografiei @ Bucuresti

Noaptea Alba a Fotografiei @ Bucuresti

Pe 27 iunie, prima editie a Noptii Albe a Fotografiei aduce impreuna expozitii foto dintre cele mai diverse, ce se vor desfasura in aproape 40 de locatii din Bucuresti. Galerii de arta, cafenele, cluburi, restaurante si sedii de companii s-au alaturat acestui proiect, devenind parte din traseul povestilor in imagini ce va culmina cu o petrecere in Club Control, unde va concerta trupa Suie Paparude.

Nocturist de Igu Cristian Vasile, expozitia de grup Love Issue, Meanwhile in Zarnesti de Sergiu Mihaescu, Urban de Vlad Eftenie, Andreea Elisei, Ionut Staicu, Mihnea Ghildus, Animat (Tamina Ioana Puica) si Alex Galmean, Instagram Collective Projections sunt doar cateva dintre proiectele fotografice prezentate in cadrul evenimentului.

In fiecare dintre locatii, vizitatorii vor putea primi o mini-brosura care contine o lista cu toate locurile de desfasurare a expozitiilor si un spatiu special desemnat pentru a colecta stampile de la fiecare loc vizitat, pe baza carora se va face accesul la petrecerea din Club Control, incepand cu orele 23:00. Brosura va putea fi descarcata si tiparita si de pe site-ul evenimentului www.noapteafotografiei.ro,  sectiunea Party.

“Stampilele colectate de vizitatorii la Noaptea Alba a Fotografiei¬† vor putea fi folosite in mai multe feluri: un numar de minim 3 stampile¬† va permite accesul la petrecere, un numar de 5 stampile asigura primirea unui premiu garantat la sosirea la petrecere, iar un numar de minim 10 stampile va asigura participarea la tombola organizata in Club Control si care are ca premiu un aparat foto Sony NEX 5RW, declara Laura Mihailescu, Community Manager Pixelpedia.

Mai multe detalii despre locatii, expozitii si program gasesti pe www.noapteafotografiei.ro!

Foto si info: Pixelpedia

PUBLISHED ON 26.06.2013

more in Newsroom