EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Noaptea Alba a Fotografiei @ Bucuresti

Noaptea Alba a Fotografiei @ Bucuresti

Pe 27 iunie, prima editie a Noptii Albe a Fotografiei aduce impreuna expozitii foto dintre cele mai diverse, ce se vor desfasura in aproape 40 de locatii din Bucuresti. Galerii de arta, cafenele, cluburi, restaurante si sedii de companii s-au alaturat acestui proiect, devenind parte din traseul povestilor in imagini ce va culmina cu o petrecere in Club Control, unde va concerta trupa Suie Paparude.

Nocturist de Igu Cristian Vasile, expozitia de grup Love Issue, Meanwhile in Zarnesti de Sergiu Mihaescu, Urban de Vlad Eftenie, Andreea Elisei, Ionut Staicu, Mihnea Ghildus, Animat (Tamina Ioana Puica) si Alex Galmean, Instagram Collective Projections sunt doar cateva dintre proiectele fotografice prezentate in cadrul evenimentului.

In fiecare dintre locatii, vizitatorii vor putea primi o mini-brosura care contine o lista cu toate locurile de desfasurare a expozitiilor si un spatiu special desemnat pentru a colecta stampile de la fiecare loc vizitat, pe baza carora se va face accesul la petrecerea din Club Control, incepand cu orele 23:00. Brosura va putea fi descarcata si tiparita si de pe site-ul evenimentului www.noapteafotografiei.ro,  sectiunea Party.

“Stampilele colectate de vizitatorii la Noaptea Alba a Fotografiei  vor putea fi folosite in mai multe feluri: un numar de minim 3 stampile  va permite accesul la petrecere, un numar de 5 stampile asigura primirea unui premiu garantat la sosirea la petrecere, iar un numar de minim 10 stampile va asigura participarea la tombola organizata in Club Control si care are ca premiu un aparat foto Sony NEX 5RW, declara Laura Mihailescu, Community Manager Pixelpedia.

Mai multe detalii despre locatii, expozitii si program gasesti pe www.noapteafotografiei.ro!

Foto si info: Pixelpedia

PUBLISHED ON 26.06.2013

more in Newsroom