HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
New York: Moda strazii in timp real

New York: Moda strazii in timp real

New York-ul ne-a starnit intotdeauna curiozitatea si interesul pentru 'Street Style'. Asa ca nu e de mirare ca proiectul Styleblaster.net ne-a atras imediat atentia. Initiatorii blogului s-au gandit sa ofere moda strazii Williamsburg Bedford din New York in timp real, prin intermediul unei camere cu senzori de miscare care se declanseaza automat la un interval prestabilit.

In timp, s-au adunat o multime de instantanee ce contribuie la conturarea atmosferei strazii new-yorkeze. In cazul in care vor sa aprecieze stilul celor surprinsi in imagini, vizitatorii pot vota aici tinutele preferate. Daca la inceput trecatorii nu erau constienti ca participa la un proiect de street style, situatia s-a schimbat pe masura ce acesta a castigat notorietate. Astfel, camera a surprins inevitabil si persoane pregatite sa fie fotografiate in ipostaze amuzante sau obscene.

Initiatorii proiectului sunt chiar locuitorii apartamentului in care este montata camera si care s-au hotarat sa arate lumii intregi privelistea de la fereastra lor, o priveliste destul de ofertanta am spune noi. Zilele trecute, blogul a venit cu o varianta de denumire adaptata evenimentelor meteorologice din SUA: “Stormblaster”- in care voturile constau in “palariute de ploaie” ce se acordau celor surprinsi de camera dupa furtuna.

Foto: styleblaster.net

 

 

PUBLISHED ON 02.11.2012

more in Newsroom