AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
MUSETTE la Viena

MUSETTE la Viena

La cateva luni de la deschiderea primului magazin Musette din Paris, brandul romanesc de pantofi si accesorii de lux a pasit acum si in capitala Austriei.

Situat in centrul Vienei, pe strada Bauernmakt, noul magazin a avut parte, de curand, de o inaugurare sic, de la care nu au lipsit Cristina Batlan, fondatoarea Musette, editori de moda de la noi, dar si din Austria. La eveniment, invitatii au putut descoperi cele mai noi creatii ale brandului.

“Iubesc Viena¬† si ma bucur foarte mult ca suntem in acest oras atat de frumos. Un nou magazin pe piata internationala este pentru noi un mare pas inainte si sunt mandra ca un brand romanesc isi face loc pe rafturile cumparatoarelor din intreaga lume”, a declarat Cristina Batlan.

Cristina Batlan in fata magazinului Musette din Viena.

Fondat in 1992, Musette reprezinta brandul romanesc numarul unu in materie de productie si retail al accesoriilor vestimentare de lux, cu un numar de 25 de magazine in intreaga tara. Incepand cu anul 2000, Musette s-a extins pe piata internationala, incluzand tari precum Franta (Paris), SUA, Israel, Bulgaria, Luxemburg, Ungaria, Liban si Mongolia.

Foto si info via Musette

PUBLISHED ON 08.05.2013

more in Newsroom