INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
MUSETTE la Viena

MUSETTE la Viena

La cateva luni de la deschiderea primului magazin Musette din Paris, brandul romanesc de pantofi si accesorii de lux a pasit acum si in capitala Austriei.

Situat in centrul Vienei, pe strada Bauernmakt, noul magazin a avut parte, de curand, de o inaugurare sic, de la care nu au lipsit Cristina Batlan, fondatoarea Musette, editori de moda de la noi, dar si din Austria. La eveniment, invitatii au putut descoperi cele mai noi creatii ale brandului.

“Iubesc Viena  si ma bucur foarte mult ca suntem in acest oras atat de frumos. Un nou magazin pe piata internationala este pentru noi un mare pas inainte si sunt mandra ca un brand romanesc isi face loc pe rafturile cumparatoarelor din intreaga lume”, a declarat Cristina Batlan.

Cristina Batlan in fata magazinului Musette din Viena.

Fondat in 1992, Musette reprezinta brandul romanesc numarul unu in materie de productie si retail al accesoriilor vestimentare de lux, cu un numar de 25 de magazine in intreaga tara. Incepand cu anul 2000, Musette s-a extins pe piata internationala, incluzand tari precum Franta (Paris), SUA, Israel, Bulgaria, Luxemburg, Ungaria, Liban si Mongolia.

Foto si info via Musette

PUBLISHED ON 08.05.2013

more in Newsroom