AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Monica Birladeanu pe coperta noii reviste All Hollow

Monica Birladeanu pe coperta noii reviste All Hollow

Monica Birladeanu apare pe coperta editiei pilot a revistei All Hollow. Aceasta este o publicatie trimestriala de stil ce isi propune sa conduca intr-o noua directie continutul din mediul artistic si cultural, fiind un agregator al artistilor deja consacrati, precum si o publicatie care isi propune sa genereze foarte mult continut local, original si relevant din domenii precum moda, muzica, film, design sau literatura.

Dupa un an de prezenta in mediul online, 
All Hollow va fi publicat si in print. Din 9 iulie 2012, All Hollow iese in editie pilot – un martor a ceea ce brandul isi propune sa faca de aici incolo. Acest numar cuprinde un cover editorial si interviu cu Monica Birladeanu, un photoshooting nud cu modelul Veronica Pascu si un editorial foto si interviu exhaustiv cu Bogdan Serban, realizatorul emisiunii Guerrilla Logout de la Radio Guerrilla.

All Hollow este o revista deschisa colaborarilor si isi propune sa devina un loc de manifestare artistica si culturala, gazduind atat contributii cu subiect local, cat si contributii ale artistilor internationali, relevante pentru piata est-europeana. Acesta este si motivul pentru care revista apare in limba engleza. Barna Nemethi, redactor sef: “Suntem de parere ca Bucurestiul poate deveni un hotspot al intregii regiuni pentru tot ce inseamna interesant, cool si inovativ. Vrem asadar sa promovam contentul creativ si experimental al artistilor locali si in acelasi timp sa dam ocazia publicarii de continut relevant comunitatilor creative invecinate.”

Editia pilot All Hollow va fi distribuita publicului larg impreuna cu Decat o revista si va fi disponibila in librariile din toata tara. Incepand din septembrie 2012, odata cu aparitia numarului 1, revista va fi editata trimestrial, pe format mare, de 240x340mm, si va fi completata de allhollow.com, care va furniza articole si continut tangent revistei.

Sursa info si foto: All Hollow

PUBLISHED ON 10.07.2012

more in Newsroom