INTERVIU

Roja Dove: “Parfumul este limbaj...

Roja Dove este unul dintre putinii oameni care poate sa iti…

HOT TREND

Machiaje “cat eyes” subtile &...

Tabloul tendintelor in machiaj este mai elaborat, insa, in ultima perioada,…

EDITOR'S CHOICE

Storytelling prin intermediul bijuteriei contemporane

Bijuteriile sunt povesti in miniatura. Povestea gandita de persoana care le…

INSPIRATIE

Rabanne H&M, o colectie de...

Toamna asta, H&M adauga un nou nume in portofoliul colaborarilor cu…

WE LIKE

CHANEL No. 1, frumusete si...

Gama de beauty Chanel No. 1 este ca o dimineata de…

POSTCARDS FROM FRIENDS

Acelasi loc, intr-o alta lumina

Andreea Macri a fotografiat, in ani diferiti, Capul Sounion din Grecia,…

HOT TREND

Piese vestimentare deconstruite

Ma captiveaza dintotdeauna rezultatele obtinute de designeri cand deconstruiesc piese vestimentare…

Inspiratie

Ai o rochie alba. Ce culoare sa fie pantofii?

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem in magazine, in paginile tiparite sau virtuale ale publicatiilor de moda, pe strada sau in social media... Sunt sanse mari ca ea sa faca parte deja din garderoba ta sau poate reprezinta doar o idee cu care cochetezi momentan si iti imaginezi cu ce ai purta-o. Ma intreb cum sunt pentru tine aceste exercitii de imaginatie. Eu ma poticnesc uneori, daca nu chiar deseori, si ma simt ca in fata unei ecuatii complicate, cu mai multe necunoscute. Raspunsul la intrebarea "Ce culoare sa fie pantofii?" e una dintre ele. Stiu deja raspunsul clasic cand vine vorba de o rochie alba: cu orice culoare. Bineinteles! Doar ca acesta nu e de prea mare ajutor cand trebuie sa faci o alegere. In situatiile in care nu simt ca am compus in minte o tinuta cat de cat coerenta, caut solutii in fotografiile de pe catwalk sau de la evenimente la care celebritatile au purtat piesa vestimentara de interes. E un obicei care ma ajuta sa imi fac ordine in idei. Observ cu ce rezonez, cu ce nu, si stiu mai bine spre ce sa imi concentrez atentia in magazine sau in propria garderoba. Nu de putine ori, anumite tinute ma determina sa vad cu alti ochi lucrurile pe care le am deja si ma ghideaza spre combinatii vestimentare pe care nu le-as fi luat i...

Inapoi Inainte
Magazinul Dior de pe Avenue Montaigne. Dior Wonderland.
FASHION BRIEF
Autor: Vicki Nicola

Magazinul Dior de pe Avenue Montaigne. Dior Wonderland.

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut. Iar acest statut a devenit atat de vocal in ADN-ul brandului, incat privitorul ajunge foarte greu la tonurile mai subtile si adevarate, care tin pe bune de bucuria modei: designul, materialul, inspiratia de dincolo de haina.

Si atata timp cat nu cunosti povestea brandului, nici nu ai acces la asocieri stilistice firesti, care sa poata sincroniza personalitatea ta cu cea a brandului. Pentru ca stilul nu se naste din listarea unor achizitii, ci din armonizarea unor mesaje. Pentru Dior, cred ca sansa o reprezinta experienta pe care ti-o ofera magazinul istoric de pe Avenue Montaigne din Paris, recent redeschis, care, dupa doi ani de reamenajari si extinderi, a devenit un adevarat Dior Wonderland.

Va invit sa il descoperiti in noul video Vickipedia.

Fotografii: Vicki Nicola

PUBLISHED ON 20.07.2023

more in Fashion Etc