HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Livrez Dragoste – serviciu gratuit de scris si de livrat scrisori

Livrez Dragoste – serviciu gratuit de scris si de livrat scrisori

Au trecut ani buni de cand am inlocuit scrisorile pentru cei dragi cu mesaje sau conversatii mediate de internet. Si cei dragi au facut la fel. Astazi, comunicarea online sfideaza distantele dintre noi in forme pe care nici nu ni le puteam imagina in trecut, iar bucuria gandurilor conturate inegal cu pixul pe hartie, a acelor amintiri pe care le poti atinge cu mainile, este dezavantajata adesea de confortul pe care ni-l ofera tehnologia. Prin intermediul proiectului 'Livrez Dragoste', echipa de la 'Arta nu musca' readuce magia scrisorilor in viata noastra, intr-o maniera moderna, in armonie cu ritmul alert in care traim.

Tu iti scrii gandurile din fata monitorului tau, iar ‘Livrez dragoste’ le transpune din pagina online pe hartie reciclata, scrise frumos de mana, si le duce la destinatar pe bicicleta.

Daca iti doresti sa faci o surpriza frumoasa cuiva, intra pe livrezdragoste.artanumusca.ro. Ca expeditor, poti fi de oriunde din lume, insa destinatarul trebuie sa fie din Bucuresti.

Urmareste Livrez Dragoste si pe pagina de Facebook!

Foto: Livrez Dragoste

PUBLISHED ON 14.03.2014

more in Mood Board