HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Incepe Romanian Papergirl 3 – Arta distribuita de pe bicicleta

Incepe Romanian Papergirl 3 – Arta distribuita de pe bicicleta

Romanian Papergirl distribuie si anul acesta arta de pe bicicleta. Astfel, trecatorii care se vor afla intamplator la locul potrivit vor primi cadou o rola cu lucrari de arta. Initiat in 2006, in Berlin, de Aisha Ronniger, proiectul Papergirl a fost adoptat imediat de orase din intreaga lume. Papergirl a pedalat deja prin Albany-NY, San Francisco, Cape Town, Portland, Charlotte, Sao Paulo si Northampton. In 2010 a ajuns la Bucuresti si, apoi, in alte cateva orase din tara. Cea de-a treia editie a proiectului din Bucuresti se afla acum la prima etapa: strangerea lucrarilor.

In cazul in care desenezi, pictezi, faci colaje, fotografii sau gravuri, te joci creativ in Photoshop sau in Illustrator, poti sa participi si tu. „Daca esti grabit, avem un centru permanent de colectare a lucrarilor unde poti sa lasi oricand lucrarile tale. Daca esti din oricare alt oras, poti sa ne trimiti lucrarile tale prin posta, iti vom comunica noi adresa. Pana la sfarsitul lunii august, primim cu drag lucrari pe orice tema, in orice forma si dimensiune –  singura dorinta fiind aceea de a le avea pe un suport care sa poata fi rulat, pentru a putea fi incluse in rolele de distributie, de la finalul proiectului,” declara reprezentantii Romanian Papergirl.

La inceputul lunii septembrie, toate aceste lucrari vor fi expuse publicului timp de doua saptamani. Apoi, cate 5-6 lucrari vor fi rulate si distribuite prin oras de pe biciclete. „Fiecare rola cu lucrari va avea o banderola ce va oferi cateva informatii despre proiect si lista completa de artisti participanti. Fiecare lucrare poate fi semnata pe spate, pentru a oferi fericitului “primitor” posibilitatea de a lua legatura cu artistul care a realizat si daruit fiecare lucrare din rola norocoasa”, povestesc cei de la Romanian Papergirl.

Daca esti curioasa cum a fost distributia de anul trecut, click aici! Pentru mai multe informatii despre proiect, intra pe site-ul romanianpapergirl.com!

Foto main: Arhiva personala
Ilustratie: Ioana Tudorache

PUBLISHED ON 22.06.2012

more in Newsroom