ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
Idei de manichiura

Idei de manichiura

Rosul si negrul se regasesc adesea printre tendintele in manichiura pentru sezonul rece. Asa se intampla si in toamna-iarna 2015/16. Le-am vazut purtate de modelele ce au pasit pe podiumurile de prezentare a colectiilor semnate Emporio Armani, Fausto Puglisi, Blugirl sau Giorgio Armani.

Pentru mai multa inspiratie, am rasfoit fotografiile din backstage-ul marilor designeri. De la stiluri naturale la combinatii cromatice inedite, propunerile sunt extrem de generoase. Pe de-o parte, calatoria virtuala a evidentiat tendinta de pastra aspectul natural al unghiilor. Pe de alta parte, aceasta ne-a oferit idei care transforma manichiura intr-un accesoriu creativ. La Temperley London, modelele au purtat o manichiura cu particule aurii, in armonie cu machiajul ochilor. Apoi, la show-urile Daks si Kenzo, suprafata unghiei a fost acoperita intr-o nuanta de baza, peste care au fost aplicate tuse in culori inspirate de vestimentatia designerilor. Tu ce stil preferi?

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 10.11.2015

more in Beauty Lines