HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Glimpses of Infinite Symmetry de Vlad Tenu, vernisaj

Glimpses of Infinite Symmetry de Vlad Tenu, vernisaj

Pana pe 28 februarie 2014, expozitia 'Glimpses of Infinite Symmetry' de la Galateca prezinta o serie de instalatii modulare, surprinzatoare, create de Vlad Tenu. O combinatie inedita intre matematica, design si arta, lucrarile sale sunt realizate din sute sau chiar mii de elemente care se repeta si se imbina dupa un principiu de simetrie multi-dimensionala. Aceste lucru face posibila extinderea lor la nesfarsit.

Daca infinitul exista doar ca posibilitate, maniera prin care piesele au fost expuse in cadrul galeriei a exploatat aceasta idee. Suspendate de tavan, instalatiile par sa isi continue formele impresionante prin intermediul umbrelor proiectate pe pardoseala. Pentru arhitectul roman, stabilit la Londra, lucrarile reprezinta rezultatul cercetarilor in design dedicate genezei formei.

Vernisajul expozitiei a avut pe 6 februarie, intr-o atmosfera completata de muzica mixata live de Vast Solo. Mai multe despre Vlad Tenu, poti citi aici! Iar mai multe imagini, sunt prezentate pe pagina de facebook Galateca.

GALATECA
STR. C.A.ROSETTI NR. 2-4,
SECTOR 1 BUCURESTI

Foto: Arhiva personala

PUBLISHED ON 07.02.2014

more in Mood Board